• Republika Južna Afrika

  Spoznajte edinstveno deželo kontrastov, ki jih nudi narava, in se nam pridružite na potovanju, prepletenim s kančkom avanturizma in sproščeno energijo. Doživite dva nacionalna parka, privaten safari z gepardi, nepopisno lepe klife in skoraj bele plaže s prvovrstno mivko. Dežela je »afriška celina v malem«, ki bo vaš svet za dva tedna postavila na glavo!

  Več...
 • Mavricijus - poroke in poročna potovanja

  Sanjska poroka ob sončnem zahodu na plaži ali v tropskem parku na Mavricijusu? Ta otok prijaznih ljudi v Indijskem oceanu vaju bo prijazno sprejel z belimi, peščenimi plažami, palmami in kristalno čistim morjem. Doživita nepozabno - Mavricijus čaka, da ga odkrijeta!

  Več...
 • Francoska Polinezija

  Navodni bungalov? Zajtrk, postrežen s čolna? Turkizna modrina morja? Jate raznobarvnih ribic? Hranjenje morskih psov? Narava v vsem svojem skrivnostnem sijaju? Vse to in še več vam ponujamo v Francoski Polineziji, raju na Zemlji na drugem koncu sveta. Najsi razmišljate o poročnem potovanju, posebni obletnici ali edinstvenem oddihu. Privoščite si posebno doživetje in dovolite, da vas Francoska Polinezija navduši!

  Več...
 • Karibski otoki

  Vabljeni k preživljanju prostih dni na katerem od čudovitih karibskih otokov: prisluhnite ritmom salse na Kubi, sprostite misli v objemu pristne narave Dominike, doživite utrip francoskih Karibov, raziščite Jamajko, občudujte prvinskost Tobaga, zajadrajte med grenadinskimi otoki in še kaj. Sporočite nam svoje želje in se razvajajte na počitnicah po vaši meri!

  Več...

Ne spreglejte

ALZACIJA IN LORENA po alzaški vinski cesti
OTOK ELBA IN TOSKANSKI MALI BISERI
Collodi, Lucca, Massa Marittima, Volterra in Pomarance
PROVANSA, PLANTAŽE SIVKE IN SAINT TROPEZ
PLESNE POČITNICE NA KORZIKI
25. JUNIJ 2018 do 1. JULIJ 2018