• Islandija

  Najmlajši kos celine, pa vendar obiskovalca pričaka prastara narava z ognjem in ledom, vulkani in ledeniki, lavinimi polji in mogočnimi slapovi, kraterji, gejzirji, jezeri in geotermalnimi zdravilišči. Domačini pravijo: »Ni slabega vremena, samo slabo oblačilo.« Res, potrebovali boste toplo vetrovko, hkrati pa ne pozabili doma kopalne opreme, saj bo vsaj enkrat na vašem potovanju nepogrešljiva.

  Več...
 • Južna Afrika

  Vabljeni v deželo kontrastov na potovanje, prepleteno z doživetji, od Cape Towna, štirih narodnih parkov, safarija z gepardi, strmih klifov, belih plaž, do Viktorijinih slapov na Zambeziju in Narodnega parka Chobe. Vse to z našim odličnim poznavalcem tamkajšnjega življenja!

  Več...
 • Počitnice na Maldivih

  Luksuz brez primere, belopeščene plaže, kjer ni prostora za ravnodušnost in nepopisno lep podvodni svet so razlogi, zaradi katerih so Maldivi očitna izbira za počitnice vašega življenja. Izbirate lahko med številnimi atoli in njihovimi koralnimi otoki. Pozabite na skrbi vsakdana in se prepustite čarobnosti Maldivov.

  Več...
 • Oddih na Mavricijusu

  Lepe plaže, čisto morje, luksuzni hoteli in izjemno gostoljubje domačinov. A Mavricijus ponuja še veliko več, najsi ste aktivni popotnik, ali zgolj nekdo željan pristnega oddiha – Mavricijus je prava izbira za vas. Podajte se na pohod v hribe, na izlet s katamaranom, plavanje z delifini, potapljanje, surfanje, … ali zgolj uživajte na plaži. Mark Twain je nekoč zapisal, da so nebesa zagotovo nastala po podobi Mavricijusa. In kdo ve, morda je imel prav.

  Več...
 • Počitnice na Sejšelih

  Skupini otokov, raztresenih v Indijskem oceanu, je mati narava dala res veliko. Očarljive plaže, kjer se puhasti pesek zliva s turkiznim morjem, so nedvomno atrakcija št. 1, a tukaj je še veliko več: obiščite sobotno tržnico ali mini galerijo lokalnega slikarja v glavnem mestu otoka Mahé, se odpravite na potep po džungli na Praslinu in občudujte edinstveni kokos Coco-de-Mer, ali se predajte odtujenosti in poniknite v tišino otoka La Digue.

  Več...
 • Šri Lanka - individualna potovanja

  Neskončno plaž, brezčasne ruševine, gostoljubje domačinov, čudovita narava, nešteto možnosti za aktivnega popotnika, ugodne cene, zabavni vlaki, odličen čaj in izpopolnjena kulinarika. Šri Lanka - dežela za dušo in telo.

  Več...
 • Mavricijus - poroke in poročna potovanja

  Sanjska poroka ob sončnem zahodu na plaži ali v tropskem parku na Mavricijusu? Ta otok prijaznih ljudi v Indijskem oceanu vaju bo prijazno sprejel z belimi, peščenimi plažami, palmami in kristalno čistim morjem. Doživita nepozabno - Mavricijus čaka, da ga odkrijeta!

  Več...
 • Francoska Polinezija

  Navodni bungalov? Zajtrk, postrežen s čolna? Turkizna modrina morja? Jate raznobarvnih ribic? Hranjenje morskih psov? Narava v vsem svojem skrivnostnem sijaju? Vse to in še več vam ponujamo v Francoski Polineziji, raju na Zemlji na drugem koncu sveta. Najsi razmišljate o poročnem potovanju, posebni obletnici ali edinstvenem oddihu. Privoščite si posebno doživetje in dovolite, da vas Francoska Polinezija navduši!

  Več...
 • Karibski otoki

  Vabljeni k preživljanju prostih dni na katerem od čudovitih karibskih otokov: prisluhnite ritmom salse na Kubi, sprostite misli v objemu pristne narave Dominike, doživite utrip francoskih Karibov, raziščite Jamajko, občudujte prvinskost Tobaga, zajadrajte med grenadinskimi otoki in še kaj. Sporočite nam svoje želje in se razvajajte na počitnicah po vaši meri!

  Več...