Francoska Polinezija

Francoska Polinezija

Le Maitai Polynesia

Le Maitai Polynesia Le Maitai Polynesia

Ob večini prestižnih hotelov na Bora Bori srednjerazredni LE MAITAI POLYNESIA slovi predvsem po odličnem razmerju med kakovostjo storitev in ceno, hkrati pa je na zelo dobri lokaciji in nudi čudovit pogled na laguno in sosednja otočka Raitaea in Taha'a. 

Destinacija

V kraju Matira Point, ob laguni, 15 minut od kraja Vaitape in nadaljnih 30 min vožnje s čolnom do letališča.

Sobe

Klimatizirana soba s pogledom na park (PP) (28 enot) – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, kopalnica (TWC), sušilec za lase, radio, TV in videorekorder, mini bar, sef, telefon, internet priključek, avtomat za kavo ali čaj, evropske vtičnice.

Klimatizirana soba s pogledom na laguno (PL) (20 enot) – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, kopalnica (TWC), sušilec za lase, radio, TV in videorekorder, mini bar, sef, telefon, internet priključek, avtomat za kavo ali čaj, evropske vtičnice.

Obalni bungalov (7 enot) – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, kopalnica (TWC), sušilec za lase, radio, TV in videorekorder, mini bar, sef, telefon, internet priključek, avtomat za kavo ali čaj, evropske vtičnice.

Nadvodni bungalov (19 enot) – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, kopalnica (TWC), sušilec za lase, radio, TV in videorekorder, mini bar, miza s steklenim dnom, sef, telefon, internet priključek, avtomat za kavo ali čaj, evropske vtičnice.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: 84 sob in bungalovov, 2 restavraciji, bar, 2 butika, možnost izletov in drugih aktivnosti, plaža, masaža

Restavracije in bari:
  • Haere Mai: zajtrk (od 06.30 ure) in večerja
  • Tama'a Maitai: kosilo in prigrizki
  • Manuia Bar: 10.00-13.00 in 17.00-22.30
Zabavni program:
  • sreda: buffet z morsko hrano, polinezijski buffet in ognjeni ples

Hotel sprejema kreditne kartice Visa, MasterCard, Diners in American Express

Brezplačne aktivnosti: oprema za snorkljanje, najem kajakov in kanujev

Aktivnosti za doplačilo: potapljanje, safari z jeepom, ribarjenje, polet nad laguno s helikopterjem, hranjenje morskih psov, masaža