Francoska Polinezija

Francoska Polinezija

Le Taha’a Island Resort & Spa

Le Taha’a Island Resort & Spa Le Taha’a Island Resort & Spa

Eden najekskluzivnejših hotelov v Francoski Polineziji, zgrajen na zasebnem otočku Tautau s čudovitim pogledom na Taha'a na eni ter na Bora Boro na drugi strani. Razvajanje neskončnih razsežnosti...

Destinacija

Na zasebnem otočku na zahodni strani otoka Taha'a, 30 minut od letališča na Raiatei in 5 minut od glavnega otoka Taha'a.

Sobe

Obalni private pool suite – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, ventilator, zasebni vrt z bazenom, kopalnica (kad in TWC), sušilec za lase, CD predvajalnik, TV in videorekorder, mini bar, sef, telefon, avtomat za kavo ali čaj, po želji likalnik in likalna deska, evropske vtičnice. 

Sunset nadvodni suite – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, ventilator, kopalnica (kad in TWC), sušilec za lase, CD predvajalnik, TV in videorekorder, mini bar, sef, telefon, avtomat za kavo ali čaj, miza s steklenim dnom, po želji likalnik in likalna deska, evropske vtičnice.

Taha'a nadvodni suite – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, ventilator, zasebni vrt z bazenom, kopalnica (kad in TWC), sušilec za lase, CD predvajalnik, TV in videorekorder, mini bar, sef, telefon, avtomat za kavo ali čaj, miza s steklenim dnom, po želji likalnik in likalna deska, evropske vtičnice.

Bora Bora nadvodni suite – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, ventilator, zasebni vrt z bazenom, kopalnica (kad in TWC), sušilec za lase, CD predvajalnik, TV in videorekorder, mini bar, sef, telefon, avtomat za kavo ali čaj, miza s steklenim dnom, po želji likalnik in likalna deska, evropske vtičnice.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: 60 klimatiziranih bungalovov, 3 restavracije, 2 bara, butik, možnost izletov in drugih aktivnosti, bazen, šola potapljanja, menjalnica, knjižnica, spa

Restavracije in bari:
  • restavracija Vanilla: zajtrk (od 07.00 ure), kosilo in večerja
  • restavracija Ohiri: gurmanska večerja
  • restavracija in bar La Plage: kosilo
  • Tehotu Bar: 07.00am to 10.00pm
Zabavni program:
  • torek: polinezijski buffet in šov (za doplačilo)
  • četrtek: buffet z morsko hrano in polinezisjki šov (za doplačilo)
  • sobota: buffet z morsko hrano in polinezijski šov (za doplačilo)
Hotel sprejema kreditne kartice Visa, MasterCard, American Express in Diners

Brezplačne aktivnosti: oprema za snorkljanje, tenis, odbojka, namizni tennis, vodna gimnastika, izposoja kajakev, badminton, igre v deževnem vremenu, uporaba bazena, surfanje
 
Aktivnosti za doplačilo: potapljanje, spa in masaža, izlet na Raiateo, hranjenje morskih psov