Francoska Polinezija

Francoska Polinezija

Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge

Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge Nuku Hiva Keikahanui Pearl Lodge

Prvovrstni bungalovski hotel v čudovitem tropskem parku in z odličnim razgledom na zaliv in vas Taiohae. Edinstveno vzdušje, raznorazni izleti in številna druga nepozabna doživetja - stopite v stik s samim s seboj in uživajte!

Destinacija

Na južnem delu otoka, 2 uri z avtomobilom oz. 10 min. s helikopterjem od letališča in 1 km nad zalivom in vasjo Taiohae.

Sobe

Bungalov s pogledom na zaliv (PZ) – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, ventilator, kopalnica (TWC), sušilec za lase, TV in videorekorder, mini bar, sef, telefon, avtomat za kavo ali čaj, panoramska terasa, evropske vtičnice.

Premium bungalov s pogledom na zaliv (PZ) – francoska postelja ali dvoposteljno ležišče, ventilator, kopalnica (TWC), sušilec za lase, TV in videorekorder, mini bar, sef, telefon, avtomat za kavo ali čaj, panoramska terasa, evropske vtičnice.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: 20 klimatiziranih bungalovov, restavracija, bar, butik, možnost izletov in drugih aktivnosti, bazen, menjalnica; do plaže (vulkanski temni pesek) vodi ok. 50 stopnic.

Restavracije in bari:
  • restavracija Pua Enana: zajtrk (od 07.30 ure), kosilo in večerja
  • Tiki Bar: 07.00-22.00
Hotel sprejema kreditne kartice Visa, MasterCard in American Express

Aktivnosti za doplačilo: najem avtomobila (pogon na vsa 4 kolesa), najem kolesa, izleti s čolni, ribarjenje, polet s helikopterjem nad otokom, vodeni izleti in pohodi po otoku, jahanje, safari izlet z jeepom, potapljanje.