Indijski ocean

Indijski ocean

Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa je zares kraljevski otok Maldivov, primeren za najzahtevnejše goste. Čaka vas eksotika, najboljše storitve in rajski tropski svet. Tradicija in sodobni svet se v tem odličnem hotelu stapljata v popolni harmoniji.

Destinacija

Otok Horubadhoo je v atolu Baa, 118 kilometrov severozahodno od otoka Male. V atolu je 50 otočkov, velika večina je nenaseljenih. Te otočke lahko obiščete, nekaj posebnega je piknik na osamljeni plaži nekje sredi Indijskega oceana. Zaradi lokacije so vode tega atola od maja do julija dom številnim morskim psom in mantam. Domačini se še vedno preživljajo z ribolovom. Na otok pridete z vodnim letalom v 35 minutah.

Sobe

Vile so opremljene v svetlih in živahnih tonih, lesu in marmorju. Igra svetlobe bo poživila vaše bivanje in ga naredila še bolj naravnega in prijetnega. Plaža in laguna sta ne glede na to, v kateri vili boste nastanjeni, le nekaj korakov od postelje. Vile so unikatne, s čudovitim razgledom.

Vile ob plaži so izredno prijetne, elegantne in zasebne. Zgrajene so iz lesa in imajo prostorno teraso. Vsaka ima klimo in ventilator, mini bar, telefon, TV, avtomat za kavo ali čaj, espresso avtomat, kopalnico s kadjo, sef.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: Royal Island vas bo razvajal tudi s svojo vrhunsko kulinariko v večih restavracijah. Na otoku je tudi več barov, ima odličen spa center.

Športna ponudba: ribolov (tudi nočni), potapljanje, izposoja mask in plavuti, izleti po okoliških otokih, jadranja in križarjenja, deskanje, vožnja z ladjo s steklenim dnom, kite, jet ski, smučanje na vodi, vožnja z banano in tubo, wake board.

Na voljo so tudi aktivnosti za otroke. Po želji jih bodo posebej izurjeni inštruktorji naučili številnih aktivnosti.

Na kopnem je igrišče za tenis, odbojko, squash, notranje igrišče za badminton, namizni tenis in telovadnica.