Indijski ocean

Indijski ocean

Veranda Paul et Virginie

Veranda Paul et Virginie Veranda Paul et Virginie

Romantični hotel verige Veranda Resorts je dobil ime po legendi o zaljubljenem paru. Arhitektura in vzdušje hotela Paul & Virginie sledita romantični zgodbi, hotel je zato še najbolj primeren za pare, poroke in poročna potovanja. Kolonialni hotel je zgrajen v harmoniji lesa, kamna in ratana. Je na plaži, v velikem tropskem vrtu, ponuja pa prijetne počitnice med palmami in modrino kristalnega morja.

Destinacija

Blizu slikovite ribiške vasice Grand Gaube, na severovzhodni obali, ob plaži, v velikem tropskem vrtu, 10 km od zaliva Grand Bay.

Sobe

Vsaka soba je opremljena s toplino bambusovega pohištva. Sobe imajo teraso ali balkon. Vse sobe imajo klimo, TV in video, mini bar, elektronski sef, telefon, avtomat za kavo ali čaj, fen. Sobna strežba in pralnica na zahtevo gosta. 

Comfort sobe merijo po 32 m2, vsaka ima balkon ali teraso, ki gleda proti morju.

Superior sobe so nekoliko večje, 38 m2, in lahko poleg dveh odraslih sprejmejo tudi otroka.

Privilege sobe so največje, 42 m2.


Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: bazen, restavracija, bar, trgovine, trgovina s spominki, poslovni center, konferenčni center, poslovna dvorana, varstvo otrok, otroški klub, sobna strežba, pralnica, menjalnica, turistični biro.

Paul & Virginie se lahko pohvali z več restavracijami in bari in ima tudi lep spa center. Zvečer bodo s tematskimi tropskimi večeri poskrbeli tudi za vašo zabavo.
 
Športna ponudba:

  • brezplačno: dva bazena, deskanje, vožnja z ladjo s steklenim dnom, najem kajakov in pedolinov, izposoja mask in plavuti, vodna telovadba, jadranje, tenis, bowling.
  • za doplačilo: smučanje na vodi, potapljanje, ribolov, najem koles.
Plaža: rumena, peščena, v zalivu, ob obali pomol.