Indijski ocean

Indijski ocean

Constance Belle Mare Plage

Constance Belle Mare Plage Constance Belle Mare Plage

Belle Mare Plage Resort je eden najbolj luksuznih in prestižnih hotelov na vzhodni obali Mavricijusa. Tu so plaže najlepše, najbolj bele in najbolj mehke. Vzdušje je zelo romantično, zato ga priporočamo mladoporočencem, zahtevnim popotnikom, nenazadnje pa tudi igralcem golfa in družinam z otroci.

Destinacija

Na 2 km dolgi peščeni plaži, skriva se v bujnih vrtovih. Plažo varuje koralni greben, zato je morje varno za plavanje in vodne športe.

Sobe

Vsaka soba je prostorna in svetla. Ima kopalnico, TV, radio, mini bar, klimo, ventilator, sef, balkon in teraso.

Sobe Prestige so na južnem delu hotela. Gledajo proti morju in so v treh nadstropjih (pritličje, prvo in drugo). Še posebej privlačne so za družine, saj sprejmejo dva odrasla in enega otroka. Za večje družine so na voljo povezane sobe. Imajo ločeno kad in tuš, nekatere sobe gledajo na bazen. Vsaka ima svoj balkon.

Junior Suite je na novo obnovljena kategorija sobe. Sobe so zelo velike, razporejene na severnem delu hotela. V kopalnici je ogromna kad in ločen tuš. Tudi balkoni so prostorni, s sofo in stoli.

Višje kategorije sob so luksuzni suiti in vile, ki imajo vsaka svoj bazen.


Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije


Hotelska ponudba:

zunanji bazen, bazen za otroke, jacuzzi, savna, klub zdravja, kozmetični salon, brivec, trgovina s spominki, poslovni center, poslovna dvorana, varstvo otrok, otroški klub, sobna strežba, pralnica, čistilnica, menjalnica, turistični biro, dve lastni golf igrišči, na voljo vam je sedem restavracij in šest barov.

Športna ponudba: tenis igrišča, deskanje, smučanje na vodi, kajak, snorkljanje, ribarjenje, odbojka, namizni tenis, aerobika, jadranje z jahto, potapljaški center.

Izbirate lahko med številnimi športnimi aktivnostmi. Brezplačno boste smučali na vodi, se peljali z ladljo s steklenim dnom, deskali, se vozili s pedolini, kajaki, si izposodili masko in plavuti, igrali tenis, mini golf, namizni tenis ali odbojko.

Ob doplačilu: parasailing, banana boat, ribolov, podvodni ribolov, izleti po laguni, hoja po morskem dnu, potapljaški center, najem koles, najem opreme za golf in tenis.