Indijski ocean

Indijski ocean

Le Victoria Hotel Mauritius

Le Victoria Hotel Mauritius Le Victoria Hotel Mauritius

Lep hotel na severovzhodnem delu otoka ima odlično lokacijo med mestoma Grand Baie in Port Louis. Prostorni hotel je ob enem najbolj zavarovanih zalivov in lagun in ponuja celo vrsto športnih in ostalih aktivnosti. Priljubljen je tako družinah kot pri parih. Sobe so prostorne, vzdušje sproščeno.


Destinacija

Na severozahodni obali otoka, na pol poti Port Louis - Grand Baie. Od tu je lahek dostop do otoških znamenitosti, tudi kraji z nočnim življenjem niso predaleč.

Sobe

Sobe so opremlejne v svetlih, tropskih tonih, razporejene so po tropskih vrtovih in so zelo prostorne. Vsaka ima klimo, kopalnico z ločenim tušem, teraso ali balkon, mini bar, sef, fen, telefon, TV.

Superior sobe (60 m2) so v pritličju in prvem nadstropju. So preproste in elegantne, opremljene v lesu, ratanu in steklu.

Deluxe sobe so v drugem nadstropju. Imajo obokan strop in čudovit pogled na morje. Opremljene so v rjavi, zeleni, oranžni in peščeni barvi.

Junior suite (75 m2) je v pritličju, ima teraso s pogledom na vrt in proti plaži. Ta tip sobe je najbližje plaži.

Družinski apartmaji so bliže plaži in so primerni za družine z dvema otrokoma. Vsi imajo predsobo, balkon, ločeni spalnici in kopalnici.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: Hotel ima več restavracij in barov. Ima izredno prikupen in zabaven mini klub za otroke, za otroke mlajše od treh let je na voljo tudi varuška ob doplačilu.

Zabava: hotel prireja tematske večere, skozi katere boste spoznali lokalno kulturo. Hotel ima tudi wellness center, bazen, kozmetični salon, trgovinice, pralnico.

Športna ponudba: Kopni športi: tenis, namizni tenis, odbojka, nogomet, kolesarjenje, dostop do golf igrišča, ure joge. V fitnes centru potekajo vodene vadbe, na voljo so vam tudi učitelji in trenerji.

Vodni športi: smučanje na vodi, deskanje, jadranje, kajaki, pedolini, vožnja z ladjo s steklenim dnom, potapljanje na dah in z jeklenko, vodna aerobika, globokomorski ribolov, vožnja s katamaranom. Vsi vodni športi so brezplačni (razen katamaran, potapljanje, ribolov).