Indijski ocean

Indijski ocean

Le Canonnier Hotel Mauritius

Le Canonnier Hotel Mauritius Le Canonnier Hotel Mauritius

Hotel je na severni obali Mavriciusa, ki jo ščiti polotok Pointe aux Canonniers. Ima odlično lokacijo, saj ponuja osupljiv razgled na otočke ob severni obali in hribovje v ozadju, uživate pa lahko kar na treh plažah. Hotel meji na tri plaže in je urejen v velikem tropskem vrtu, v bujnem tropskem rastlinju se skrivajo ostanki preteklosti – svetilnik, ostanki starih utrdb in topov. Tu boste lahko uživali v soncu, prijetni klimi in v čudovitih razgledih, kjer se zgodovina prepleta z udobjem in modernimi dodatki. Hotel ponuja številne aktivnosti, posebej je naklonjen družinam z otroci, gostje pa imajo tudi dostop do golf igrišča Trou aux Biches.

Destinacija

Na severozahodni obali otoka, uro vožnje od letališča. V hotelu ponujajo tudi prevoz do predela Grand Baie.

Sobe

Sobe so v dveh krilih, oprema je preprosta. Poudarek je na majhnih dodatkih in kombinaciji barv ter materialov. Veliko je lesa, svetlih tonov, velika okna pa spuščajo v sobe veliko dnevne svetlobe.

Standardne in družinske sobe: merijo po 24 m2, so v pritličju ali kjerkoli med 1. in 3. nadstropjem. Imajo klimo, kopalnico, mini bar, fen, telefon, TV, sef in sprejmejo do dva odrasla in enega otroka. Gledajo lahko na morje, vrt ali bazen.

Superior sobe so nekoliko večje, 28 m2. Imajo ločen tuš, ostala oprema je enaka.


Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: zunanji bazen, bazen za otroke, jacuzzi, fitnes, telovadnica, kozmetični salon, tri restavracije, bar, trgovine, diskoteka, varstvo otrok, otroški klub, sobna strežba, menjalnica in spa center.

V sosednjem hotelu Le Mauricia je na voljo body shape, najsodobnejši fitnes center, yoga, hammam in sauna.

Športna ponudba: brezplačen je najem koles, namizni tenis, tenis, odbojka in joga. Od vodnih športov je na voljo vodna aerobika, vožnja z ladjo s steklenim dnom, pedolini, kajak, ribolov, deskanje, potapljanje, snorkljanje, smučanje na vodi in jadranje.