Indijski ocean

Indijski ocean

Trou aux Biches Resort & Spa

Trou aux Biches Resort & Spa Trou aux Biches Resort & Spa

Prvovrsten hotel, ki bo prijazno in elegantno poskrbel za nepozabne počitnice na Mavricijusu. Bivali boste v hiškah, ki se skrivajo v bujnem tropskem vrtu. Trou aux Biches daje velik poudarek na zaščito narave in je tudi prvi eko hotel na Mauritiusu. Gostje bodo uživali v lepoti morske lagune, kot puder mehki plaži in v miru ogromnega tropskega vrta, ki objema hotel s šestimi restavracijami, spa centrom, klubom za najstnike, ponujajo pa tudi celo vrsto kopnih in vodnih športov ter aktivnosti. Hotel je odlična izbira za poroke in poročna potovanja.

Destinacija

Odlična lokacija na severozahodni obali v kraju Trou aux Biches, ob čudoviti peščeni plaži, le nekaj kilometrov od živahne vasice Grand Baie. Do letališča je 70 km.

Sobe

Hotel ima 306 suitov in 27 vil. Sobe so v malih hiškah, privatne vile pa so v tropskem vrtu. Vse vile, suiti na plaži in senior suite na plaži imajo privatni bazen. Ostali suiti so obrnjeni proti večjim bazenom. Hotel ima še en velik skupen bazen, svojega pa ima tudi otroški klub.

Junior suite (63 m2): kopalnica s kadjo in tuš kabino, ločen wc, sušilec za lase, kopalni plašč, likalna deska, TV, telefon, brezplačna uporaba interneta Wireless LAN, klima, stropni ventilator, minibar, strojček za pripravo kave in čaja, sef, balkon s pogledom na vrt.

Tropical Junior suite (70 m2): kot Junior suite, z zunanjim tušem, sobe so v pritličju ali visokem parterju, imajo teraso.

Tropical Junior suite plus (70 m2): tako kot Tropical Junior suite, imajo dodatno posteljo.

Suite z bazenom ob plaži (102 m2, od tega je zunanjega dela cca. 25 m2): kot Tropical Junior suite, so večji, imajo privatni bazen, so v bližini plaže in imajo pogled na plažo.

Senior suite z bazenom na plaži (163 m2, od tega je zunanjega dela cca. 60 m2): tako kot suite z bazenom na plaži, imajo večji bazen, ločen bivalni del, balkon in teraso.

Družinski suite (94 m2): kot Junior suite, z dodatnim tušem in wc-jem, dodatno spalnico, delno z zunanjim tušem, balkon ali terasa.

Vila z bazenom (246 m2, od tega zunanji del cca. 100 m2): kot Senior suite z bazenom na plaži, z DVD-jem, vile so v ločenem delu resorta. So enonadstropne, zelo ekskluzivne in luksuzne in nudijo veliko privatnosti. Vile imajo 2 spalnici in 2 kopalnici, vsaka ima zunanji tuš, garderobno omaro in opremljeno kuhinjo. Imajo veliko teraso in bazen. Na razpolago so tudi usluge osebnega butlerja.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: miniklub, varstvo otrok, trgovine, draguljarna, frizer, lepotilni salon, masaže, pralnica, čistilnica, izleti, najem avtomobila, sef. Ima tudi odličen spa center, ki je zelo velik in ponuja bogato izbiro masaž in ostalih razvajanj.

Športna ponudba: tenis, namizni tenis, odbojka, nogomet, kolesa, telovadnica, joga, aerobika, smučanje na vodi, deskanje, jadranje, kajaki, pedolini, vožnja z ladjo s steklenim dnom, ribolov, snorkljanje podvodni ribolov, vodna aerobika, odbojka.

Plaža: peščena, pred hotelom