Indijski ocean

Indijski ocean

Maradiva Villas Resort & Spa

Maradiva Villas Resort & Spa Maradiva Villas Resort & Spa

Maradiva ponuja neponovljivo, luksuzno izkušnjo, prikrojeno vašim sanjam. Idiličen hotel je eden najbolj luksuznih na otoku. Primeren je bodisi za romantične počitnice v dvoje, bodisi za družinski dopust. Hotel ima 65 privatnih vil ob čudoviti zahodni obali. Vile gledajo na bujne vrtove ali morje, vsaka ima svoj bazen. Hotel ima še skupen bazen, enega najboljših spa centrov na Mavricijusu, dve restavraciji in bara. Poleg tega vam bo vedno na voljo tudi osebni butler. Otroci se lahko zabavajo v otroškem klubu, starejše bo morda zanimal fitnes center. V hotelu vam organizirajo plovbo po zalivu Tamarin, kjer se pogosto vidi delfine. Igrate lahko golf, organizirajo izlete po otoku. Hotel priporočamo najbolj zahtevnim gostom, predvsem pa je zaradi ugodnih popustov pogosta izbira mladoporočencev.

Destinacija

Zahodna obala, pet minut vožnje od vasice Flic en Flac, kjer so trgovine in restavracije.

Sobe

Bivali boste v svoji vili, ki ponuja popolno udobje in zasebnost. Vsaka ima svojo teraso, vrt, kjer si lahko privoščite zajtrk ali večerjo. Še posebna poslastica bo lastni, 5-metrski bazen. Vse vile imajo ogromno kopalnico z ločenim tušom in kadjo, en tuš pa je tudi v vrtu. Vse sobe imajo klimo, TV, internet, sef, ventilator, fen, teraso z dnevno sobo na odprtem. Tu je odličen zvočni sistem in mamljivi bar, ob bazenu je dnevna postelja.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: menjalnica, turistični biro, sobna strežba, pralnica, cvetličarna, butik, zlatarna, knjižnica, bazen, spa center, vodni športi, restavracija, bar.

Športna ponudba: kristalna laguna pred hotelom, zaščitena s koralnim grebenom, je kot veliko, sanjsko igrišče. Na voljo so pedalini, kajaki, vožnja z ladjo s steklenim dnom, dvakrat dnevno potapljaški izleti, smučanje na vodi, deskanje in jadranje. Vsa oprema je na voljo v hotelu. Ob doplačilu greste na ribolov, na ogled delfinov, ali križarjenje, naučijo pa vas tudi deskati in smučati - seveda na vodi.

Če aktivnosti še ne bo dovolj, vam je na voljo najmodernejši fitnes center z osebnimi trenerji, vsak dan se lahko udeležite vodene joge. Mauritius postaja tudi vedno bolj priljubljena destinacija za golfiste. Najbližje golf igrišče Tamarina je oddaljeno le 15 minut.