Indijski ocean

Indijski ocean

Lux Grand Gaube

Lux Grand Gaube Lux Grand Gaube

Nov, luksuzen hotel sredi ribiškega kraja Grand Gaube, nedaleč od kraja Grand Bay na severozahodni obali Mavricijusa. Čudovit zaliv se razteza do kamor seže oko, hotel pa je zgrajen po konceptu feng shui. V hotelu Lux Grand Gaube se prepleta pet elementov: voda, les, ogenj, zemlja in kovina. Skupaj tvorijo harmonično ravnovesje oblik, barv, zvokov in vonjav. Hotel ponuja 195 čudovito opremljenih sob, več restavracij in številne vodne športe. Vsak večer imajo živo glasbo, prirejajo kabarete in predstave. Del hotela je še spa center z jacuzziji, masažami, slanimi bazeni, telovadnico, sauno, hidroterapijo in lepotilnimi programi.

Destinacija

Grand Gaube, nedaleč od kraja Grand Bay na severozahodni obali Mavricijusa.

Sobe

Vse sobe imajo balkon ali teraso s pogledom na morje, klimo, ventilator, lepo opremljeno kopalnico s fenom, mini bar, dostop do Interneta, sef, avtomat za kavo ali čaj. Privatni jacuzzi v suitih in vilah.

Superior sobe: merijo 48 m2, osnovni element je kovina. Les sobam prinaša toplino in se preliva z barvami peska in okre. Sobe so v dveh nadstopjih hotelskega poslopja, sobe v pritličju imajo teraso, v nadstropju pa balkon. Notranjost je atraktivna, z pol odprto kopalnico.

Ocean superior sobe: merijo 48 m2, imajo lep razgled na morje, oprema pa je enaka kot pri superior sobah.

Deluxe sobe: merijo 58 m2, osnovni element je voda, zato je veliko modrih tonov. Delujejo nekoliko manj tople, vendar so večje in imajo lokacijo bližje morju.

Junior suite: meri 78 m2. Te sobe so zelo prostorne in luksuzno opremljene, osnovni element je les. Soba ima tudi dnevni prostor s sedežnim kotom, garderobo in prostorno kopalnico.

Vila: meri 98 m2, znamenje je zemlja in ogenj. Vsaka vila ima privatni vrt, ki gleda proti laguni. Na voljo vam je tudi emperor vila za najbolj zahtevne goste, vila ima lastni bazen, dve spalnici, velik vrt. Če ni zasedena, so v vili možne tudi poroke.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: bazen, jacuzzi, savna, klub zdravja, masaža, kozmetični salon, brivec, restavracija, bar, trgovine, trgovina s spominki, konferenčni center, poslovna dvorana, varstvo otrok, otroški klub, sobna strežba, pralnica, čistilnica, menjalnica, ekspresna odjava, turistični biro.

Hrana in pijača: hotel ima bogato izbiro barov in restavracij. Sladkali se boste lahko z azijskimi, afriškimi, morskimi in evropskimi, vrhunsko pripravljenimi jedmi.

Športna infrastruktura in oprema: tenis igrišča, deskanje, smučanje na vodi, kajak, tavhanje, ribarjenje, odbojka, jadranje z jahto

Dodatne informacije o športni dejavnosti:

  • brezplačno: deskanje, pedalini, kajak, jadranje, snorkljanje, vožnja z ladjo s steklenim dnom, smučanje na vodi, telovadnica, sauna, odbojka, namizni tennis, šah, tennis, mini golf. Na voljo so tudi tečaji Tai Chi, Yoga, vsak večer pa so gosti deležni zabave lokalnih umetnikov.
  • doplačilo: Gliserji, potapljanje, ribolov, parasailing, masaža, gorska kolesa, bilijard.

Otroci: Mini klub je odprt od 09.00 – 21.00 ure za otroke od 3. – 11. leta. Storitve varuške ob doplačilu in predhodnji rezervaciji, vsaj 24 ur prej. Otroško kosilo strežejeo med 11.30 in 12.30 uro. Večerjo pa med 18.00 in 19.00 uro, po želji tako otrok kot staršev. Na voljo pa ima Lux Grand Gaube (Legends) tudi TNT club (najstniški klub), ki ponuja aktivnosti skozi cel dan in je odprt od 09.00 do 23.30 ure. 

Plaža: Mirna laguna je kot turkizno ogledalo, ki se vleče proti otočkom Gunners' Quoin, Flat Island in Sugar Loaf. Plaža je zlatorumena, za njo pa se bohotijo tropski vrtovi z bazenom, ki meri kar 500 m2. Poleg tega je na voljo še en bazen, ki meri 350 m2 na drugi strani obale.