Indijski ocean

Indijski ocean

Paradise Cove Boutique Hotel

Paradise Cove Boutique Hotel Paradise Cove Boutique Hotel

Manjši, butični hotel s 67 sobami, ki ponuja edinstven koncept, primeren predvsem za pare in je odlična izbira za mladoporočence in organizacijo porok. Ima dobro lokacijo na severni obali Mauritiusa v pisanem tropskem vrtu ob slikovitem zalivu, ponuja zasebnost, romantiko, osebni pristop in kvaliteto. Hotel je ob privatnem, globokem zalivu, kjer je voda topla in popolnoma mirna. Na eni strani zaliv omejuje hotelski polotok s čudovito urejenim vrtom in malo restavracijo, kjer strežejo kosila. Tu so ob obali uredili privatne, slamnate paviljončke, ki zagotavljajo intimo in so izredno romantični.

Destinacija

Na severni obali otoka, v Anse la Raie, na več kot 5.000 m2, 60 km od letališča in 5 km od kraja Grand Bay. Lokacija je slikovita, ob manjšem čudovitem zalivu na pravljičnem polotočku, obenem je s taksijem do trgovinic kraja Grand Baie samo nekaj minut vožnje.

Sobe

Hotel ponuja 67 sob štirih kategorij. Vse so prijetne in romantične, opremljene v svetlih tonih. Odpirajo se na balkon ali teraso in so prava romantična gnezdeca.

Deluxe soba: skupaj jih je 20, merijo 50 m2 in so v pritličju ali 1. nadstropju. Vsaka ima balkon ali teraso in gleda na vrt ter morje za njim. Opremljene so v belih in modrih tonih, postelje imajo romantičen baldahin. Vsaka ima tudi fen, garderobo, brezplačni dostop do interneta, telefon, TV, sef, mini bar, avtomat za kavo ali čaj ter klimo.

Deluxe premium soba: skupaj jih 27, po velikosti so enake tipu deluxe. So v 1. ali 2. nadstropju in imajo najlepši razgled na morje. So še bolj romantične in intimne. Dodatno imajo te sobe tudi DVD predvajalnik.

Club Junior Suite: skupaj jih je 18, vsak meri 60 m2 in je v pritličju ali v 1. nadstropju. Gostje teh sob imajo dostop do VIP Club Lounge prostora. Poudarek sobe je na malenkostih, ki skupaj ustvarjajo nepozabno celoto. Svetlobni efekti, romantične zavese, kraljevsko modri in turkizni odtenki v kombinaciji z ratanom in lesom. Dodatno imajo te sobe tudi Nespresso avtomat.

Club Senior Suite: suita sta samo dva, gre za najvišjo kategorijo sobe. Merita 90 m2 in sta v pritličju. Suita sta razkošno opremljena, imata jacuzzi kad, prostoren tuš in ločen dnevni prostor. Na terasi sta ležalnika in miza za romantični zajtrk v dvoje. Na voljo sta dve televiziji (ena je 3D), ostala oprema je enaka kot pri junior suitih.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: hotel ima kar štiri restavracije, več barov, dobro založeno vinsko klet, hrano in pijačo pa strežejo tudi na plaži in v sobah. Ima tudi slikovit zunanji bazen, kneippov bazen, fitnes, savno,butik, poslovni center, pralnico, menjalnico in turistični biro.

Posebej omembe vreden je spa center Cinq Mondes, kjer vam bodo razvadili dušo in telo z neštetimi starodavnimi in modernimi terapijami. Del spa centra je tudi na plaži.

Športna ponudba: Paradise Cove ponuja številne aktivnosti za šport in razvedrilo. Vsak večer se boste lahko zabavali ob živi glasbi. Hotel ima en glavni bazen in še popolnoma nov dodaten bazen na slikovitem polotoku. Ponujajo smučanje na vodi, vožnjo z ladjo s steklenim dnom, izposodite si lahko masko in plavuti, deskate, si izposodite pedaline ali kajake. Na kopnem lahko igrate tenis, imajo tudi brezplačni fitnes center.

Brezplačen je tudi vodeni ogled endemičnega vrta v bližini, obisk ribiške vasice Malheureux, 3-urni izlet s kolesom po plažah in poljih sladkornega trsa.

Ob doplačilu je na voljo potapljanje z inštruktorjem, kitesurf, safari s podmornico, ribolov in najem koles. Odločite se lahko tudi za plačljive izlete (botanični vrt, izlet s katamaranom ali jahto ali za plovbo ob sončnem zahodu.