Indijski ocean

Indijski ocean

Coral Strand Smart Choice

Coral Strand Smart Choice Coral Strand Smart Choice

Hotel ob eni najlepših plaž na otoku, Beau Vallon Beach. Pričakuje vas 3 km belega peska, senca romatničnih palm in topli Indijski ocean. Coral Strand je velik hotel s 130 sobami, ki gledajo proti morju ali goram v notranjosti. Je odlična izbira za družine in pare. Ponuja odlično ceno in dobro lokacijo. Priporočamo ga za krajši postanek na otoku Mahe.


Destinacija

Ob plaži Beau Vallon Bay, 15 km od letališča in 5 km od Victorije. Hotel je dobra izhodiščna točka za oglede otoka.

Sobe

Standardne sobe gledajo na vrt ali na morje. Imajo TV, telefon, avtomat za kavo ali čaj, hladilnik, sef, fen in klimo.

Luksuzne sobe imajo dodatno bar, LCD TV, kavč v sedežnem predelu.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: zunanji bazen, hotelski zdravnik, restavracija, bar, trgovina s spominki, varstvo otrok, sobna strežba, menjalnica, turistični biro. Hotel ima tri restavracije in dva bara, eden je ob plaži.
Skoraj vsak večer se v hotelu nekaj dogaja. Ima tudi butik in zunanji bazen.

Športna ponudba: lahko igrate bilijard ali namizni tenis. Na plaži ponujajo najrazličnejše vodne športe, hotel ima svoj potapljaški center. Brezplačno si lahko izposodite opremo za deskanje, hobby katamaran, masko in plavuti. Na motorizirane vodne športe imajo gostje hotela popust.

Dodatne informacije o športni dejavnosti: Coral Strand Hotel ponuja bogato izbiro športov in ostalih aktivnosti. Dodatno je ob hotelu športni center, ki ponuja brezplačne nemotorizirane športe, pa tudi jet ski, parasailing in smučanje na vodi. Hotel ima tudi odličen potapljaški center in observatorij za opazovanje zvezd.

Vodni športi: nemotorizirani so brezplačni (katamaran, oprema za snorkljanje, deskanje, kanuji). Motorizirani športi so na voljo ob doplačilu: smučanje na vodi, paragliding, vožnja na banani, jet ski.