Indijski ocean

Indijski ocean

AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa

AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa

Bivši Le Meridien Barbarons je na zahodni obali otoka Mahe, v tropskem vrtu ob 600 metrov dolgi peščeni plaži. Vabi vas s toplo dobrodošlico, slastno kuhinjo in odličnimi storitvami. Bivali boste v zabavnem, športnem okolju. Hotel ima 124 sob, zunanji bazen, in dve restavraciji. Ponuja številne aktivnosti, primeren je tako za pare, kot za družine.

Destinacija

Na zahodni obali otoka Mahe, 20 minut od letališča in glavnega mesta.

Sobe

Sobe so opremljene v svetlih barvah. Vsaka ima klimo, TV, dostop do interneta, telefon, mini bar, sef, fen, avtomat za kavo ali čaj, DVD.

Superior sobe: večinoma so v pritličju in gledajo na vrt. Vsaka meri 35 m2. V kopalnici je ločena kad in tuš, imajo LCD TV, DVD, mini bar in sef.

Deluxe sobe: so v zgornjem nadstropju in imajo lep razgled na morje. Imajo enako opremo kot superior sobe.

Suite: v 1. nadstropju, s pogledom na morje. So prostornejši, tudi do 70 m2. Dnevni prostor, plazma TV in avtomat za espresso.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: dve restavraciji in dva bara. Ima zunanji bazen, fitnes, pralnico, trgovinice, menjalnico, bazen za otroke ter lep spa center s saunami in masažnimi sobami.

Športna ponudba: tenis igrišča, jahanje, hotel ima svoj potapljaški center. V hotelu so na voljo kanuji, pedalini, oprema za snorkljanje, odbojka na mivki, mini golf, globokomorski ribolov in izleti.