Indijski ocean

Indijski ocean

Sunset Beach Hotel

Sunset Beach Hotel Sunset Beach Hotel

Eden izmed bolj prijetnih, manjših, butičnih hotelov na otoku Mahe. Ima posebno lokacijo na severozahodni obali otoka, na granitnem polotoku ter s pogledom na zaliv Beau Vallon in otoček Silhouette. Do peščenega zaliva vodi potka, med tem ko so bazen in vrtovi na skalah nad morjem. Plaža ponuja odlično potapljanje, masko in plavuti si izposodite brezplačno. Ker hotel gleda na zahod, so sončni zahodi žareči in nepozabni. Opazujete jih lahko med večerjo, saj je restavracija prav ob morju. Primeren je za pare, ki iščejo miru in odmaknjenosti in za poročna potovanja.


Destinacija

Sunset Beach Hotel je ob skriti plaži na severozahodni obali otoka Mahe. Do plaže Beau Vallon Bay je 10 minut vožnje, za vse, ki boste iskali nočno življenje. Do letališča je 40 minut.

Sobe

Hotel ima 28 sob, od tega 15 s pogledom na morje, 9 junior suitov in dve luksuzni vili z dvema spalnicama. Vse sobe so klimatizirane, imajo kad, ventilator, mini bar, sef, avtomat za kavo ali čaj teraso in pogled na morje. Junior suite ima tudi dnevni prostor.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: hotel ima zunanji bazen, bar, restavracijo. Zajtrki so samopostrežni. Hotel ima sobno strežbo, knjižnico, namizni tenis.

Hotel nudi popust za vodne športe, ki so na voljo na plaži Beau Vallon (do tja je nekaj minut vožnje), masko in plavuti pa si v hotelu lahko izposodite brezplačno.

Peščena plaža pod hotelom nudi odlično kopanje in potapljanje.