Indijski ocean

Indijski ocean

Kempinski Seychelles Resort

Kempinski Seychelles Resort Kempinski Seychelles Resort

Kempinski Seychelles Resort v zalivu Baie Lazare je prvi hotel te znane verige v Indijskem Oceanu. Je luksuzen hotel, ki zajema bistvo Sejšelov. Odkrijte svet čudovitih doživetij v mirnem, eksotičnem in nesramno luksuznem okolju tega čudovitega hotela. Belopeščeno hotelsko plažo ščiti greben. Hotel je v čudovitem tropskem vrtu in ponuja vrhunske storitve. Priporočamo zlasti za poročno potovanje ali za poroke.

Destinacija

Na jugozahodnem delu otoka Mahe, ob slavnem Baie Lazare. Do letališča je le 20 minut vožnje, do glavnega mesta pa 40 minut.

Sobe

Izbirate lahko med hotelskimi sobami in suiti. Vse sobe so elegantno opremljene, z različnimi razgledi in lokacijami. Vsaka ima TV, sef, avtomat za kavo ali čaj ter dostop do interneta. Sobe so lahko na pobočju, gledajo na laguno, plažo ali so ob morju. Spalni predel je rahlo dvignjen nad bivalnim in zato ponujajo lep razgled.

Sobe s pogledom na gričevje (ca. 50 m2): moderna oblika in okusna oprema, imajo kavč. Soba ima kopalnico s tuš kabino in wc, kopalni plašč, sušilec za lase, telefon, TV, dostop do interneta WLAN za doplačilo, klimo, strojček za pripravo kave in čaja, minibar, sef, teraso ali bakon, pogled na gričevje in bujni zeleni gozd.

Sobe s pogledom na laguno (50 m2): enako kot s pogledom na gričevje, imajo balkon in pogled na laguno, ki je obdana s tropskim zelenjem.

Sobe s pogledom na plažo (50 m2): enako kot s pogledom na gričevje, imajo teraso in so na strani morja.

Sobe s pogledom na morje (50 m2): enako kot s pogledom na gričevje, imajo balkon in direkten pogled na morje.

Suite ima dodatno še teraso in še bolj privlačno notranjo opremo.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: bazen, butik, knjižnica, mini klub, številni nemotorizirani vodni športi, pa tudi izleti po otoku. V spa centru bodo poskrbeli za vaš dober izgled in za dobro počutje. Razvajali vas bodo tudi v hotelskih restavracijah.

Športna ponudba: snorklanje, tenis, fitnes, aerobika, surfanje, kajak badminton. Za doplačilo: jahanje, jadranje, vožnja z ladjo s steklenim dnom, potapljanje.