Indijski ocean

Indijski ocean

Paradise Sun Hotel

Paradise Sun Hotel Paradise Sun Hotel

Paradise Sun je očarljiv, sproščen in unikaten manjši hotel. Je ob peščeni plaži Cote d’Or, ki velja za eno bolj romantičnih lokacij Praslina. Na eni strani tropski vrtovi, na drugi turkizna laguna, vmes pa luksuzno opremljene in udobne sobe. Hotel je primeren tako za pare, kot za družine. Toplo priporočamo!

Destinacija

Na severovzhodni obali otoka Praslin. Od letališča na Praslinu je oddaljen 25 min vožnje (12 km). Do otoka Mahe je 1 ura vožnje z vodnim taksijem ali 15 min z letalom. Do otoka La Digue je 1 uro vožnje s trajektom. Do plaže Anse Lazio je 6 km. Do golf igrišča Lemuria je 12 km.

Sobe

Superior sobe so opremljene v toplem, kreolskem stilu. Imajo prostorne terase, kjer lahko preživljate sončne dneve in zvezdne noči. Vsaka ima klimo, ventilator, fen, sef, hladilnik, avtomat za kavo ali čaj, TV, WIFI in internet. Sobe so v bujnem vrtu in gledajo proti morju.

Deluxe sobe so večje, dodatno imajo dnevni kot s kavčem.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: dve restavraciji, odličen spa center, zunanji bazen, izposodite si lahko kolo, pokličejo vam taxi čoln, rezervirajo oglede otoka in potapljanje.

Športna ponudba: zjutraj si lahko v vrtovih privoščite skupinsko jogo, čez dan najamete kanu ali si privoščite tečaj potapljanja v odličnem hotelskem potapljaškem centru. Na voljo je še deskanje, tavhanje, ribarjenje, odbojka, namizni tenis, namizne igre, aerobika.

Brezplačno: kanu, kajak, izposoja plavuti in mask, dnevne aktivnosti.