Indijski ocean

Indijski ocean

Indian Ocean Lodge

Indian Ocean Lodge Indian Ocean Lodge

Majhen hotelski kompleks je v bujnem tropskem vrtu ob morju. Ponuja udobje, dobro hrano in prijazno osebje. Je prijazen, intimen, primeren za pare in poročna potovanja. Hotel ponuja številne aktnivnosti, pa tudi brezplačni prevoz do plaže Cote D'Or.

Destinacija

Na zahodni obali Praslina, drugega največjega otoka Sejšelov. Je ob plaži Grand Anse, ki je najdaljša na otoku. Hotel se skriva v senci tropskih dreves le nekaj metrov od morja. Do letališča sta 2 km.

Sobe

Hotel ima 32 sob, ki so razporejene v 8 ločenih zgradbah. Vsaka zgradba ima po 4 sobe - 2 v pritličju in 2 v prvem nadstropju. Sobe so prostorne (45 m2) in prijetno opremljene. Vsaka soba ima zakonsko posteljo z mrežo za komarje, klimo, ventilator, strojček za pripravo kave in čaja, mini bar, TV, svojo teraso s pogledom na zaliv Grand Anse. V sobi sta lahko 2 odrasli osebi in 1 otrok, ali 3 odrasle osebe.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: zunanji bazen, restavracija, bar.

Športna ponudba: brezplačna izposoja mask in plavuti ter kanujev. Hotel ponuja tudi brezplačni prevoz do plaže Cote d'Or, kjer so na voljo tudi ostali vodni športi.