Indijski ocean

Indijski ocean

La Digue Island Lodge

La Digue Island Lodge La Digue Island Lodge

Izredno prijazen manjši hotel na čarobnem otoku La Digue. Je ob plaži Anse Reunion, v mirnem tropskem vrtu, ki dopolnjuje lepoto okoliške narave. V hotel vas pripeljejo s kočijo, saj na otoku ni avtomobilov. Nekdaj je bila tu plantaža, iz teh časov je ohranjena vila, kjer je danes tudi nekaj hotelskih sob. Znotraj hotela je posebna, nova enota, Gregoire's. Ostale sobe so razporejene po prijetnih s slamo kritih bungalovih v vrtu. Vaše okuse bodo razvajali v dobri kreolski restavraciji. Hotel sicer ni najvišje kategorije, ima pa prijazno osebje in čudovito lokacijo.

Destinacija

V mirnem vrtu ob plaži Anse Reunion. Na novo zgrajen kompleks Gregoire's čez cesto gosti trgovino in banko.

Sobe

Kopalnica, tuš, sušilec za lase, telefon, kabelska TV, mini bar, klima, avtomat za kavo in čaj, sef

Frame Chalet: s slamo kriti leseni bungalovi. Ponujajo prostorne sobe v dveh nadstropjih. Večina jih je blizu plaže, odlične so za družine ali dva para. Imajo klimo, mini bar, TV, telefon, sušilec za lase, avtomat za kavo ali čaj, sef.

Beach House: poslopje ima štiri sobe v prvem nadstropju in pet v pritličju. sobe gledajo na morje, notranja oprema pa je enaka.

Petit Village: vasica slamnatih hišk je umaknjena v miren kot vrta, vsaka enota ima svojo verando in prostorno sobo. Oprema je enaka.

Yellow House: znana kolonialna hiša iz leta 1900 je pod spomeniškim varstvom. Notranjost so skrbno prenovili, ima osem sob, vsaka ima polžaste stopnice, ki vodijo v spodnjo kopalnico.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: zunanji bazen, restavracija, bar, trgovine, varstvo otrok, sobna strežba, pralnica, menjalnica.

Športna ponudba: potapljaški center vam bo odkril lepoto podvodnega sveta v spremstvu izkušenega inštruktorja. Imajo tudi tečaje za začetnike, izposojajo opremo. Hotel nudi brezplačne dnevne izlete na otočke okoli glavnega otoka.

Glavna restavarcija: znana je po odlični kreolski kuhinji. Sama restavracija je preprosta in zračna.

Restavracija ob bazenu: strežejo prigrizke in kosilo.