Indijski ocean

Indijski ocean

Sun Island Resort & Spa

Sun Island Resort & Spa Sun Island Resort & Spa

Obljuba drži, da je okolica rajska – Sun Island Resort je na čudovitem otoku Nalaguraidhoo, kjer boste ujeti v tropske cvetlice, lep rastlinjak v parkih in navdušeni nad pogledom na laguno. Otok je oddaljen 107 km od letališča Male, 35 minut s hidroplanom in 2 uri s čolnom. Hotel je ob lepih belo peščenih plažah z možnostjoi nastanitve v Super Deluxe, Deluxe sobah in nadvodnih bungalovih.

Destinacija

Sun Island je 100 km od letališča, na nenaseljenem otoku Nalaguraidhoo, leži pa v Južnem Ari atolu. Otok meri 1600 krat 380 metrov in ponuja elegantno opremljene sobe. Z letališča na otok boste z letalom potovali 35 minut.

Sobe

Hotel ima nekaj čez 400 sob različnih kategorij.

Standardni bungalov na plaži meri po 21 m2 in so ob plaži. Vsak ima svojo teraso, klimo, TV, dostop do interneta, fen, mini bar, sef in telefon.

Superior bungalov ob plaži je enako velik, v kopalnici ima tudi kad.

Bungalov na vodi je luksuzen, velik in bogato opremljen. S terase boste opazovali nepozabne sončne zahode. Meri 32 kv metrov, ima lastni dostop v laguno, v kopalnici je tuš, ostala oprema pa je enaka.


Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba:  hotel ima kar pet restavracij in več barov.  Znan je tudi po odličnem spa centru. Bogata je tudi ponudba aktivnosti: vožnja s katamaranom, jet ski, deskanje, potapljanje, smučanje na vodi, najem kanujev, vožnja z banano. Ponujajo zanimive izlete po okolici, ribolov, srečanje z delfini. V hotelu je fitnes center, tenis, košarka, odbojka, squash, notranje igrišče za badminton, namizni tenis, najem koles.

Sun Island ima ogromen bazen z barom, otroški bazen. Nekaj posebnega pa je hranjenje čudovitih mant.

Plaža: koralni greben je 20-30 m oddaljen od obale in je idealen za začetnike potapljanja in snorklanja. Tudi za bolj izkušene potapljače je blizu obale polno zanimivih potapljaških krajev.