Indijski ocean

Indijski ocean

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa Paradise Island Resort & Spa

Že samo ime Paradise Island (t. j. rajski otok) pove veliko - uživali boste na res rajskem otoku obdanem z belo peščeno plažo in kristalno čistim morjem v turkizni laguni. Hotel na otoku je v prvi vrsti eleganten in luksuzen, gostje pa kmalu ugotovijo, da je moderen in živahen. Ponuja 260 lepo opremljenih sob na morju ali na plaži, zelo bogato izbiro aktivnosti in odlične storitve.

Destinacija

Na otočku v Severnem Male atolu, le 10 kilometrov od letališča. Otok je dolg 1 kilometer in širok 500 metrov. Do otoka je z letališča le 15 minut z gliserjem.


Sobe

Superior bungalov na plaži je takoj za prvim zelenjem ob plaži. Nekateri bungalovi so dvonadstropni, večina pa jih je v hiškah, v vsaki sta po dve ločeni sobi te kategorije. Sobe so svetle in prostorne, pisane zavese lepo dopolnjujejo bele prostore. Vsaka soba ima teraso, ki gleda proti plaži. Imajo klimo, telefon, TV, mini bar, tuš na odprtem, sedežni predel, fen, ločeno kad in bide.

Vile na vodi so še posebej zaželjene in romantične. Sobe so svetle in prostorne, gledajo proti sončnemu vzhodu ali zahodu. Dodatno imajo plazma TV, privatno teraso za sončenje z direktnim dostopom v laguno, nimajo pa zunanjega tuša.

Haven vile ali nebeške vile so za še zahtevnejše goste in so v posebnem kompleksu Haven. Te vile imajo ločeno recepcijo, vsaka ima tudi svoj bazen. Merijo po 80 kv metrov. Še posebej so primerne za mladoporočence. Nekatere vile imajo jacuzzi.


Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: Paradise Island ima odličen spa center, ponuja pa neštete možnosti sprostitve ali aktivnosti.

Pri vodnih športih so na voljo vožnja z banano, deskanje, vožnja s kanuji, katamaran, vodno kolo, smučanje na vodi, vožnja z ladjo s steklenim dnom, parasailing, potapljanje, vodni skuter. Hotel ima svoj potapljaški center, ki organizira tečaje in izlete ter izposoja opremo.  Lahko si rezervirate tudi izlet po okolici, ribolov, vodni safari ali polet z vodnim letalom.

Na kopnem je na voljo aerobika, košarka, odbojka, tenis, badminton, squash, namizni tenis in fitnes.