Indijski ocean

Indijski ocean

Olhuveli Beach & Spa Resort

Olhuveli Beach & Spa Resort Olhuveli Beach & Spa Resort

Olhuveli vam ponuja Maldive v vsem svojem razkošju. Otok z belimi plažami obdaja čudovita laguna z mirno in plitko vodo, hotel pa ponuja odlično nastanitev visoke kategorije. Hotel je miren in sproščen, zato boste tu lahko preživeli nemotene počitnice, daleč od ostalega sveta.

Destinacija

35 km od letališča v Južnem Male atolu (50 minut z gliserjem).

Sobe

Na otoku je nekaj čez 160 vil, ki so bile zgrajene z namenom udobja, razvajanja in elegance. Zgrajene so iz naravnih materialov, veliko je odprtih prostorov, prijetne svetlobe in čudovitih razgledov. Vse sobe imajo TV, mini bar, avtomat za kavo ali čaj, klimo in ventilator, dostop do interneta, telefon, sef, fen.

Deluxe sobe so ob plaži, imajo teraso ali balkon, ki gleda na plažo in laguno. Merijo po 50 kv metrov in imajo posteljo z baldahinom. V kopalnici je tuš.

Beach vile gledajo na privatni del plaže. Odpirajo se na teraso. Kopalnica je pravo svetišče s svojim dvoriščem, v harmoniji z naravo. Imajo tudi zunanji tuš.

Luksuzne vodne vile so posejane po laguni, s čudovitim razgledom. Vsaka ima svojo teraso za sončenje, s katere vodijo stopnice naravnost v laguno. Merijo po 63 kv metrov.

Vodne vile z jacuzzijem so večje, 81 kv metrov, so bolj bogato opremljene, imajo tudi jacuzzi na terasi.

Vodna vila za mladoporočence nudi popolno zasebnost. Jacuzzi je na terasi, vila pa ima tudi ločeni dnevni prostor in meri 122 m2.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: na voljo so 4 restavracije in več barov, pri tem pa lahko obedujete tudi na svoji terasi. Hotel ima svoj velik spa center. Hotel ima bazen, ločen bazen za otroke, hišnega zdravnika, knjižnjico, varstvo otrok, pralnico, več butikov.

Zvečer se vedno kaj dogaja, vendar ni moteče za goste, ki si želijo miru.

Športna in ostala ponudba: potapljaški center, ki organizira tečaje in izlete. Odbojka, badminton, namizne igre, tenis, fitnes. V morskem centru ponujajo večino znanih vodnih športov, lahko pa se odločite tudi za razne izlete.

Plaža: Laguna, ki obdaja otok, je plitka in zelo velika, za potapljanje pa se boste morali peljati s čolnom.