Indijski ocean

Indijski ocean

Meeru Island Resort

Meeru Island Resort Meeru Island Resort

Pravi kraj za tiste, ki si želijo pozabiti vsakdanje skrbi in preživeti brezskrbne počitnice. Bele peščene plaže, palme in odlična hrana, vas ne bodo pustile ravnodušne. Do otoka se boste 50 minut peljali s hitrim gliserjem. Meeru je pravi kraj za sproščujoče počitnice, za odlično preživljanje prostega časa in za potapljaške navdušence. Ob otoku je mogoče videti delfine, vodne želve in različne vrste rib. Za vse tiste, ki se radi razvajate bo SPA Duniya pravo doživetje.

Destinacija

Meeru Island Resor tje na otoku Meerufenfushi na vzhodnem delu severnega Male atola. Do letališča je 50 kilometrov (1 ura z gliserjem).

Sobe

Meeru Island Resort ima kar 280 sob različnih kategorij. Vse so tropsko opremljene, imajo prijetna lesena tla, verande, klimo, ventilator, sedežni predel, mini bar, avtomat za kavo ali čaj, telefon, TV, DVD, CD, dostop do interneta, sef, deloma odprto kopalnico, fen.

Sobe v vrtu so najnižja kategorija. Merijo po 50 m2, urejene so v pritlični zgradbi v obliki črke U. V bližini je bar. Sobe so ločene z lesenim zaslonom, gledajo na vrt.

Vile ob plaži so enako velike, gre pa za prikupne lesene bungalove s pogledom na laguno. Imajo kopalnico, ki je deloma na prostem.

Vile ob plaži z jacuzzijem so večje, 80 m2, imajo romantično posteljo z baldahinom, ograjen zunanji prostor, ki zagotavlja zasebnost. Jacuzzi za dva je pod zvezdami, na leseni terasi.

Vodne vile merijo po 60 m2. So ob plaži, prav ob morju. Spalnica je bogata, s posteljo z baldahinom, imajo prostorno kopalnico ter ograjen zunanji prostor, kjer je jacuzzi za dva pod zvezdami.

Vodne vile z jacuzzijem merijo po 85 m2, so pa zgrajene na vodi. Imajo veliko spalnico, sedežni predel z DVD predvajalnikom in prostorno kopalnico z jacuzzijem.

Posebej romantični sta dva suita za mladoporočence, vsak meri 90 m2. Zgrajena sta na vodi, vendar ločeno od ostalih vil. Do vile pridete samo s čolnom. Dodatno imata dnevno sobo, kuhinjo za zajtrk, jeste pa lahko na svoji terasi.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: zunanji bazen, telovadnica, klub zdravja, masaža, kozmetični salon, restavracija, bar, trgovine, trgovina s spominki, varstvo otrok, sobna strežba, pralnica, turistični biro

Spa: Duniye Spa nudi masaže in lepotne tretmaje. En spa je na vodi, eden na kopnem.

Ostalo: Internet Cafe, knjižnica, trgovina s spominki, TV soba, nočni program, živa glasba, tenis turnirji.

Športna ponudba:  Hotel ima športni center, ki je specializiran za potapljanje in deskanje. Ponujajo tečaje in izposojo opreme.

Potapljanje: hotel ima svoj potapljaški center, kjer tudi izposojajo opremo.

Šport: kilometer in pol dolga plaža in za njo laguna, ki ponuja odlično snorkljanje. Hotel ima tudi bazen in bazen za otroke, dve tenis igrišči, mini golf, odbojko, badminton, namizni tenis, biljard, najem koles, nogomet, ribolov, jadranje, fitnes.

Aktivnosti: vodeni izleti (snorkljanje, jadranje, ogledi ostalih otokov), tedenski program animacije z vaterpolom, vodno aerobiko, namiznimi igrami.