Indijski ocean

Indijski ocean

Komandoo Maldives Island Resort

Komandoo Maldives Island Resort Komandoo Maldives Island Resort

Komandoo Maldives Island Resort je čudovito, luksuzno skrivališče v stilu. Na otoku dajejo veliko poudarka na zasebnost in se posvetijo vsakemu gostu posebej. Prostorne in okusno opremljene vile, opremljene z vsemi modernimi dodatki, gledajo na turkizno laguno. Otok je priljubljen tudi pri mldadoporočencih, poleg lepote pokrajine in prvovrstnih storitev pa ponuja tudi odlične možnosti potapljanja in lep spa center.

Destinacija

Komandoo je idiličen, zaseben otok, velik le 100 x 500 metrov. Obliva ga turkizna laguna in varuje koralni greben, ki ponuja neštete možnosti raziskovanja. Na otoku je 40 let stara plantaža palm, zato je veliko sence in zelenja. Otok je ob morskem kanalu, zato je še posebej zanimiv za potapljače. V teh vodah lahko srečate morske pse, želve, delfine in mante. Komandoo je 130 kilometrov severno od glavnega otoka (40 minut s hidroplanom).


Sobe

Bivate lahko v vilah ob plaži, vilah z jacuzzijem ali vilah na vodi.

Vile ob plaži so zelo aktraktivni, prostorni bungalovi v obliki školjke. Individualne hiške so lesene, vsaka ima veliko teraso, ki gleda na plažo. Kopalnica je delno odprtega tipa s tušem v vrtu. Vsaka ima klimo in ventilator, veliko zakonsko posteljo z baldahinom, sef, telefon, CD predvajalnik, avtomat za kavo ali čaj. Merijo po 62 m2 vključno s teraso.

Romantične vile ob plaži z jacuzzijem so večje, 76 m2. Imajo prostorno spalnico in dnevni prostor. V vrtu je lesena terasa z jacuzzijem. Dodatno imajo te vile TV.

Vile na vodi z jacuzzijem so zgrajene na lesenih pilotih nad južnim delom lagune. Imajo čudovit razgled na morje in otok. Spalnice so prostorne, imajo poseben sedežni predel, jacuzzi pa gleda na laguno. Merijo po 77 m2, dodatno imajo espresso avtomat.


Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: več restavracij, bar, spa center, zunanji bazen.

Športna ponudba: najem pedolonov, kanujev, deskanje, badminton, namizni tenis, odbojka, namizne igre, izposoja mask in plavuti, jadranje, izleti po okolici, ribolov. Hotel ima tudi svoj potapljaški center.

Bar, restavracija in spa center so zgrajeni v slikovitem maldivskem slogu, s slamnatimi strehami in z veliko lesa. Restavracija je odprta, zgrajena na vodi in ponuja odlično hrano. Za romantično večerjo vam lahko pripravijo presenečenje, večerjo za dva na plaži, pod zvezdami. Skupaj s šefom kuhinje lahko sestavite svoj meni.

V trgovinici s spomiki lahko kupite obleke, vse kar ste pozabili doma in spominke. Hotel ima tudi majhen internet cafe.