Indijski ocean

Indijski ocean

Bandos Island Resort

Bandos Island Resort Bandos Island Resort

Bandos ponuja romantični pobeg v brezčasen tropski svet. Je odličen hotel najvišjega standarda.

Destinacija

Bandos je v Severnem Male atolu, okoli 7 km od letališča. Prevoz z ladjo traja 20 minut.

Sobe

Bandos ima bogato izbiro različnih sob, vse pa so udobne in luksuzne.

Deluxe sobe so na severozahodnem delu otoka. Imajo visoke strope, zato so zelo zračne. So ob plaži, za prvo vrsto zelenja, zato ponujajo kljub svoji legi veliko zasebnosti. Dnevni in spalni prostor sta ločena. Merijo 53 m2, imajo klimo, mini bar, telefon, TV, avtomat za kavo ali čaj, sef.

Standardne sobe imajo enako lokacijo, so manjše in merijo 37 m2.

Vile v vrtu so s prijetnim lesom in čudovitimi vrtovi primerne za goste, ki si želijo več zasebnosti in jih zelenje sprošča. Vile so sredi otoka, v bližini bazena. Hiške so lesene in elegantne, imajo leseno verando.

Vile na vodi imajo seveda nepozaben razgled na otok in laguno, dajo občutek, kot da bi bili v elegantnem čolnu. So luksuzna kategorija sobe in izredno elegantne. Dnevni prostor je zračen in moderen, spalnica ima romantično posteljo z baldahinom. Kopalnica je velika, sredi sobe je jacuzzi s pogledom na morje. Okoli jacuzzija so celo nasuli uvoženi rečni prod. Vsaka vila meri po 116 m2.

Vile ob plaži z jacuzzijem so izredno luksuzne. Zgrajene so v dveh nadsstropjih, ob plaži. Z balkona je čudovit razgled, nekaj posebnega pa je jacuzzi v vrtu. Vilo skriva zelenje, zato ponuja zasebnost. Zgrajene so na južnem delu otoka in merijo slabih 110 m2.


Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: Bandos ima več restavracij in številne bare, ki so posuti po otočku. Nekatere restavracije so bolj sproščene, druge bolj elegantne. Otok ima svoj spa center, na otoku je tudi otroški klub. Zvečer se po želji lahko umaknete v zasebnost svoje sobe, drugače pa se vsak večer nekaj dogaja.

V hotelu organizirajo izlete po okoliških otokih in na glavni otok.

Športna ponudba: Bandos ima  pravi športni center za vse, ki si želijo nekaj več aktivnosti. Na voljo so inštruktorji, ki vam bodo pomagali v fitnesu, potekajo pa tudi vodene vadbe aerobike in telovadbe. Bandos ima tudi igrišče za odbojko, badminton in tenis. Športni klub ima celo svoj bazen.

In potem so tu še vodni športi, za katere boste obiskali Vodni center. Tu vas čakajo izurjeni inštruktorji, ki vas naučijo najrazličnejših podvigov, izposojajo pa tudi opremo. Izbira je skoraj neomejena. Posebni del Vodnega centra je potapljaški cneter, ki organizira izlete, safarije in tečaje.