Karibski otoki

Karibski otoki

Galley Bay

Galley Bay Galley Bay

Galley bay je popoln, odmaknjen all inclusive resort. Nahaja se na mirnem predelu zahodne obale Antigve med tropskimi vrtovi. Dobro je poskrbljeno za stik z naravo, ki ga dajejo bambusi, pogled na ocean…

Destinacija

Hotel leži tik ob plaži. Mednarodno letališče in glavno mesto sta oddaljena 30 minut vožnje z avtom.

Sobe

Sobe z privatnim bazenom: oddaljenost od morja je 50 m, soba dve ločeni sobi, ima spalnico z klimatsko napravo in druga je garderoba/kopalnica z ventilatorjem in tušem. Sobe imajo bazen.

Sobe z pogledom na plažo: te tradicionalne sobe se nahajajo direktno na plaži, imajo teraso, suit kopalnico (tuš), ratanasto pohištvo.

Deluxe obalne sobe: v eni ali dveh stvabah na plaži, te bolj prostorne sobe imajo kopalnice z tuši in tuše na plaži. Iz nje se čudoviti vidi Karibsko morje.

Premium sobe z pogledom na plažo: največja in najbolj luksuzna namestitev. Nahaja se v dveh nadstropjih stavbe. Ponuja nam čudovite poglede, opremljene zasebne terase ali balkone in kopalnice z dvema umivalnikoma, tuše in posebej veliko kopalno kad.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: vodni športi, surfanje, jadranje, snorkljanje, najem kajakov, katamaran, fitnes center, tenis, soba za igre, namizni tenis, kolesarjenje, jogging, knjižnica z možnostjo dostopa do interneta, lepotni salon, masaža, butik, plaža, eksotičen bazen s stopničastim slapom, jacuzzi, restavracije Seagrape, Gauguin Restaurant.

All inclusive: zajtrk, kosilo, popoldanski čaj, večerja, likerji, osvežilne pijače, hišna vina, surfanje, kratko jadranje, snorkljanje, najem kajaka, tenis, bazen, dostop do interneta v knjižnici.