Karibski otoki

Karibski otoki

Divi Village Golf & Beach Resort

Divi Village Golf & Beach Resort Divi Village Golf & Beach Resort

Igra na plaži, v tropskem parku, na 'greenih', za mizo in še kje - vse na enem mestu v tem prvovrstenm hotelu ob čudoviti peščeni plaži le streljaj od glavnega mesta.

Destinacija

Okoli 3 km iz Oranjestada, v neposredni bližini čudovite plaže Druif Beach, in v neposredni bližini lepo urejenega igrišča za golf z 9 luknjami.

Bungalovi

2 bazena, snack bar in tenis; gostje Divi Dutch Village hotela pa so poleg tega upravičeni tudi do ponudbe ostalih Divi hotelov na Arubi: 9 restavracij, fitnes, vodni športi, spa in še več...Studio: francoska postelja, raztegljiva zofa, kuhinjska niša, TV, videorekorder, radio, sef, klima, zasebna terasa ali balkon s pogledom na morje ali park.

Suite 1S: spalnica s francosko posteljo, raztegljiva zofa v dnevnem prostoru, kuhinjska niša, TV, videorekorder, radio, sef, klima, zasebna terasa ali balkon s pogledom na morje ali park.

Golf vile: luksuzna namestitev za glavno hotelsko zgradbo v neposredni bližini igrišča za golf. Vile so zelo lepo opremljene, marsikatera ima za piko na i še jacuzzi na strehi.

Studio vila: francoska postelja, raztegljiva zofa, kuhinjska niša, TV, videorekorder, radio, sef, klima, zasebna terasa ali balkon s pogledom na bazen ali park.

Suite 1S: spalnica s francosko posteljo, raztegljiva zofa v dnevnem prostoru, kuhinjska niša, TV, videorekorder, radio, sef, klima, zasebna terasa ali balkon s pogledom na bazen ali park.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

2 bazena, tenis, restavracija ob bazenu, možnost izletov in drugih aktivnosti, rent-a-car, brezplačen prevoz do casinoja Alhambra in do nakupovalnega 'bazarja', igrišče in vadbišče za golf (9 lukenj), bar na plaži, izposoja opreme za vodne in podvodne športe, fitnes, dostop do interneta; gostje pa so upravičeni tudi do storitev ostalih Divi hotelov na Arubi (spa...)