Karibski otoki

Karibski otoki

Almond Beach Resort

Almond Beach Resort Almond Beach Resort

St. James je dom tega all inclusive resorta. Tukaj se boste lahko popolnoma sprostili, saj vam kraj ponuja obilo veselja in prijazne karibske plaže. Je prava izbira tako za družine kot za mladoporočence, zaročence ali pa samo prijatelje. Tukaj boste vsekakor uživali v razkošni karibski destinaciji.

Destinacija

Resort se nahaja na zahodni obali Barbadosa, ki je znana tudi po imenu Zlata plaža. Od glavnega mesta Bridgetown je oddaljen 20 minut in od letališča 30 minut z avtom.

Sobe

Hotel ima skupno 161 sob za goste v sedmih različnih barvitih stavbah v obliki črke U, v sredini pa ima velik bazen in vrt. Zunanji okras ponazarjajo sveže tropske barve in opečnata tla. Imajo ventilatorje.
Opomba: Nekatere sobe imajo francoske balkone.

Standard sobe: na četrtem nadstropju, nudijo pogled na ocean, kar vam pričaraj čarobne trenutke v dvoje.

Delux soba s pogledom na bazen ali vrt: na različnih nadstropjih, nudijo poglede na vrt ali bazen.

Delux soba s pogledom na ocean: na različnih nadstropjih, nudijo poglede na ocean.

Delux soba-obalna stran: v pritličju na obalni strani.

Superior delux soba s pogledom na bazen ali vrt: ima veliko spalnico z dnevno sobo, združeno v 1 prostor.

Suiti z eno spalnico z pogledom na bazen ali vrt: imajo prostorno spalnico z sosednjo dnevno sobo, nudijo poglede na bazen ali vrtove.

Suiti z eno spalnico z pogledom na ocean: imajo prostorno spalnico z sosednjo dnevno sobo, nudijo lepe poglede na ocean.

Suiti z eno spalnico na obalni strani: imajo prostorno spalnico s sosednjo dnevno sobo na obalni strani.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: vodni športi, smučanje na vodi, surfanje, jadranje, najem kajaka, snorkljanje, ribarjenje na morskem grebenu, Banana čoln-tuba, namizni tenis, teniško igrišče, bilijard, odbojka, fitness center, savna, plaža, jacuzzi, bazen, Spa, brisače ob bazenu, Sunset, Enid' s Restaurant, Water' s edge, Inter-Dining.

All inclusive: zajtrk, kosilo, večerja pijača, postrežba v sobo, fitnes center, zabava, karibska zabava, izlet v nakupovalni center v Bridgetown, izlet na na vzhodni del plaže, tečaj golfa.