Karibski otoki

Karibski otoki

Harbour Village Beach Club

Harbour Village Beach Club Harbour Village Beach Club

Harbour Village Beach Club resort ponuja luksuzne in v izbranem slogu opremljene nastanitve, ki so postavljene bodisi na plaži bodisi vzdolž marine ali dvorišča, vendar vse le nekaj korakov od plaže.

Destinacija

Harbour Village Beach Club je lociran na majhnem umirjenem otočku Bonaire, ki spada med Nizozemske Antile.

Sobe

Courtyard soba: zračna in lepo opremljena soba z direktnim dostopom na umirjeno dvorišče resorta z bazenom. Na voljo z dvoposteljnim ali zakonskim ležiščem in sijajno kopalnico.

Soba s pogledom na marino: ta lepo opremljena standardna soba manjše velikosti s karibsko dekoracijo v navtičnem slogu ponuja spektakularen pogled na marino. Na voljo je z zakonskim ali francoskim ležiščen in kopalnico. Lahko v pritličju ali prvem nadstropju.

Suite na plaži z eno spalnico: udobna nastanitev samo nekaj korakov stran od obale s pogledom na palme in belo peščeno plažo. Tak suite ima svojo lastno teraso. Suite je odlično opremljen in vsebuje bar, manjši hladilnik in mikrovalovno pečico ter prostorno kopalnico z ločenim tušem in kopalno kadjo. Sobo je možno povezati z drugo in tako narediti dvoposteljni suite. Na voljo z zakonskim ali francoskim ležiščem ter raztegljivim kavčem v dnevni sobi. Lahko v pritličju ali prvem nadstropju.

Suite na plaži z dvema spalnicama: ponuja vsa udobja, ki so na voljo v enosobnem suite-u ter še dodatno ločeno spalnico. Vsaka spalnica ima svojo veliko kopalnico. Na voljo z zakonskim ali francoskim ležiščem, raztegljivim kavčem v dnevni sobi ter še enim zakonskim ali francoskim ležiščem v drugi spalnici. V pritličju ali v prvem nadstropju.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: dve restavraciji, dva bara, bazen, spa storitve, posebna ponudba za otroke

Restavracija in bar La Balandra: oprema v slogu stare španske ladje daje občutek, da jadrate po karibskem morju, medtem ko vam postrežejo z okusnim obrokom. Uživate lahko v čudovitem razgledu na belo peščeno plažo. Ponujajo zajtrke, kosila, večerje in koktajle. Mogoča je tudi romantična postrežba ob svečkah na plaži (potrebna rezervacija).

Aktivnosti: resort ponuja posebne ponudbe za potapljače, šolo potapljanja, opremo za potapljanje, opremo za snorkljanje, vožnjo s kajaki, izlete do Klein Bonaire, tenis igrišča, fitnes