Karibski otoki

Karibski otoki

Avila Hotel

Avila Hotel Avila Hotel

Hotel Avila Beach s svojo večno eleganco ustvarja za svoje goste posebno atmosfero. V mestu Willemstad ob plaži 200 let stara, obnovljena očarljiva zgradba ponuja edinstveno zgodovino, lokacijo, arhitekturo, atmosfero in bujno tropsko okolje.

Destinacija

Neposrednob peščeni plaži v mestu Willemstad.

Sobe

Octagon wing: 68 prostornih sob, vsaka z balkonom in pogledom na morje, opremljene v sofisticiranem karibskem slogu. Sobe imajo televizor, klimo, internet, luksuzno kopalnico z naravnimi kamni in lesenimi teksturami. Tri sobe so primerne tudi za ljudi s posebnimi potrebami.

Blues wing : sobe so del popolnoma lesene zgradbe, ki stoji na pomolu lastne privatne plaže. Imajo lastne terase in balkone s spektakularnim pogledom na sinje Karibsko morje in obalo otoka Curaçao. Sobe imajo klimo, televizor, telefon, avtomat za kavo, majhno kuhinjo, sušilnik za lase, jacuzzi in sef. Na voljo so z zakonskim ali dvoposteljnim ležiščem in so primerne za dve odrasli osebi in dva otroka.

Bolivar suite: v najvišjem nadstropju Octagon Wing predela, terasa s prekrasnim pogledom na sinje Karibsko morje in obalo otoka Curaçao. Opremljen v eksotičnem slogu s tlemi iz bambusa, s televizorjem in barom

La Belle Alliance: ta predel je opremljen v tipičnem kolonialnem slogu; nahaja se v tropskem vrtu; sobe z lastnim balkonom in pogledom na morje. Sobe imajo: klimo, televizor, telefon, kopalnico s kopalno kadjo in sušilnikom za lase, manjši hladilnik/mini bar, avtomat za kavo in sef. Izbirate lahko sobo z zakonskim ležiščem ali z dvema francoskima ležiščema. Sobe z zakonskim ležiščem imajo tudi manjšo kuhinjo.

Belle Alliance suite: 18 prostornih suitov. Imajo dnevno sobo, ločeno spalnico, opremljeno kuhinjo, kopalnico s kopalno kadjo in ločenim straniščem. Velika pokrita terasa ponuja prelep pogled na Karibsko morje in lahko služi tudi kot jedilnica na prostem.
Enosobni suiti lahko sprejmejo največ 3 goste; imajo zakonsko ali francosko ležišče ter dodatno raztegljivo ležišče v bivalnem prostoru.
Dvosobni suiti pa imajo dve ločeni spalnici, ki lahko sprejmeta 4 goste ter še dodatno raztegljivo ležišče v bivalnem prostoru.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: mirna zasebna plaža, možnost kosila v senci palmovih listov ali večerje pod zvezdami, spa storitve: vrsta masaž ter raznih lepotnih tretmajev.

Restavracije in bari:
Avila cafe: za zajtrk ponujajo svežo jutranjo kavico, pečen kruh, peciva in še marsikaj za vse okuse. Tudi čez dan strežejo svežo pijačo in prigrizke. Zajtrk strežejo od 7.00 do 10.30;
The Belle Terrace: Ponujajo meni à la carte z internacionalno, dansko in domačo kuhinjo ter živo glasbo. Za kosila je odprto od 12.00 do 14.30 in za večerje od 19.00 do 22.00.

Aktivnosti: golf, potapljanje, plavanje z delfini, vožnja s kajakom, jahanje