Karibski otoki

Karibski otoki

Fort Young Hotel

Fort Young Hotel Fort Young Hotel

Kvaliteten hotel ob morju v glavnem mestu Dominike, zgrajen na obzidju stare trdnjave. Primerna izbira za družinski, aktiven, ali posloven obisk otoka in idealno izhodišče za potapljanje ali številne izlete po čudoviti naravi Dominike.

Destinacija

Neposredno ob morju (urejene plaže ni), v centru glavnega mesta Roseau.

Sobe

Standard soba: eno dvoposteljno ali dve enoposteljni ležišči, klima, ventilator, pisalna miza, TV, telefon s priključkom za internet, kuhalnik za kavo, TWC, sušilec za lase, terasa z delnim pogledom na morje.

Standard soba s pogledom na morje: enaka kot standard soba, a s teraso s pogledom na morje

Deluxe soba na obalno stran: lepe prostorne sobe velikosti junior suita z dvema francoskima posteljama, klimo, ventilatorjem, pisalno mizo, TV, telefonom s priključkom za internet, kuhalnikom za kavo, veliko in lepo kopalnico s kadjo, WC posebej, sušilcem za lase in teraso s pogledom na morje.

Suite na obalno stran: dve veliki spalnici, ena s kraljevsko francosko posteljo, druga z dvema francoskima posteljama, kuhinja in jedilnica, klima v vseh prostorih, ventilator, TV v spalnicah, telefon s priključkom za internet, 2 veliki kopalnici - ena z masažno kadjo, WC posebej, sušilec za lase, ograjena terasa s pogledom na morje.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: 3 restavracije, 2 bara, bazen, 3 masažni bazeni, terasa za sončenje s pogledom na morje, fitnes, salon zdravja in lepote, šola potapljanja, možnost fakultativnih izletov, butik, pomol, 3 x tedensko zabavni program. Hotel nima plaže.