Karibski otoki

Karibski otoki

Palm Island

Palm Island Palm Island

Ta sanjski otoček, na katerem stoji zasebni turistični resort, z Union Islanda dosežete v pičlih 10 minutah. Zelo poznan in priljubljen je tako med lastniki prestižnih jaht kot med številnimi popotniki, ki se tu ustavijo na enodnevnem izletu po otočkih Union Island, Tobago Cays in Palm Island. česar sploh ne smete zamuditi je zahodna obala otočka s čudovito plažo Casuarina, kjer kristalno čisto morje vsak dan vabi na kopanje...
Prvovrstni hotel (edini na tem otočku) predstavlja pravi raj, kjer vas v miru in daleč od vsega čaka nepozabno doživetje, enkratna kuhinja, 5 belopeščenih plaž, turkizno modro morje ... romantika v polnem pomenu besede.

Destinacija

Hotel zavzema celoten otoček. Do sosednjega otočka Union Island, do koder obstaja več letalskih povezav, je le 5 minut vožnje s čolnom.

Sobe

Palm View: nekoliko umaknjene od plaže, v tropskem parku; francoska postelja, možnost dodatnega ležišča, pohištvo iz ratana, velika kopalnica (kad in TWC), radio, sef, mini-bar, klima, ventilator, terasa z dvema stoloma, mizo in senčnikom.
Beachfront: ob plaži; francoska postelja, pohištvo iz ratana, velika kopalnica (TWC), radio, sef, mini bar, klima, ventilator, terasa z dvema stoloma, mizo in senčnikom
Plantation Suite: spalnica z dvema francoskima posteljama, dnevni prostor, pohištvo iz ratana, velika kopalnica (2 × TWC), radio, sef, mini bar, klima, ventilator, balkon ali terasa. Primerno za družine (3 odr. ali 2 odr. + 2 otr.).

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

40 sob, 1 bazen, 2 restavraciji, 2 bara, teniško igrišče, fitnes center (open air), ležalniki, skupni prostor s TV, vadbeno igrišče za golf z 9 luknjami, možnost izletov in drugih aktivnosti (npr. snorkljanje, izposoja kajakov, surfanje, izposoja koles, itd.), namizni tenis, knjižnica, spa storitve (masaže ipd.)

Oblačila: v restavraciji so obvezni čevlji, kopalna oblačila so prepovedana. Po 18.30 uri je za moške obvezna srajica z ovratnikom in dolgimi ali kratkimi rokavi (majice s kratkimi rokavi ne pridejo v poštev) ter npr. bermuda kratke hlače; za ženske je obvezno oblačilo bodisi večerna toaleta, krilo, hlačno krilo, ali Bermuda kratke hlače (hot hlačke ne pridejo v poštev). Zvečer jeans hlače ne pridejo v poštev.