Karibski otoki

Karibski otoki

Habitation Grande Anse

Habitation Grande Anse Habitation Grande Anse

Na brežini v bujnem tropskem parku vas hotelsko naselje Habitation Grande Anse na mirni lokaciji vabi na sproščujoč oddih pod karibskim soncem.

Destinacija

Basse-Terre, na severu pri kraju Deshaies, 250 m od plaže Grande Anse.

Sobe

Hotel nudi sobe različnih kategorij. Sprejmejo od 2-7 oseb. V vseh sobah je kuhinjska niša, sat-TV, telefon, klima, sef, pohištvo iz trsa.

Osnovni studio (20 m2): pritličje, queen-size postelja, kopalnica (TWC), pogled na park
Standard studio (28 m2): queen-size postelja, terasa s pogledom na park ali morje (na vprašanje)
Grand studio (40 m2): primerno za družine z otroci, za največ 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka 2-12 let), dvoposteljno ležišče in prostor z dvema enoposteljnima ležiščima ali pogradom, terasa s pogledom na park ali morje (na vprašanje)
Apartma manjši (60 m2): primerno za 2 para ali družino, za največ 5 oseb, 2 spalnici (1x2 in 1x3 osebe) + 2 kopalnici ali 1 spalnica + 1 dnevni prostor + 1 kopalnica, terasa s pogledom na park ali morje (na vprašanje). Možna tudi namestitev
Apartma večji (120 m2): 1. nadstropje, za največ 7 oseb, 2 spalnici, 2 kopalnici, mezzanine s 3 posteljami ali manjši prostor s pogradom, večji dnevni prostor, ameriška kuhinja, prostorna terasa.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: bar in restavracija Le Papillon (zajtrk in večerja; lokalna in mednarodna kuhinja; med 15. majem in 15. oktobrom je restavracija odprta samo za zajtrk). S pogledom na bazen vam ponujajo okusne kreolske in mednarodne jedi ter tropske koktejle.