Karibski otoki

Karibski otoki

Grand Cayman Marriott Beach

Grand Cayman Marriott Beach Grand Cayman Marriott Beach

Na svetovno znani 7 milj dolgi plaže vam v hotelu Grand Cayman Marriott Beach svetujejo, da si sezujete obutev in zaplavate v bazenih ter se prepustite užitkom Kajmanskih otokov. Stavba je v tropskih barvah oz. odtenkih mandarine in avokada. Ponuja 307 sob in suitov z brezžičnim dostopom do interneta.

Destinacija

Zahodna stran otoka Grand Cayman, ob plaži "Seven Mile Beach" severno od mesta Georgetown, ca. 6,5 km od letališča.

Sobe

Klasična kajmanska oprema v toplih tropskih barvah in bogatem temnem lesu. Sobe so najbolj prostorne na otoku, primerne za mlade pare in družine. Vse vrste sob imajo privatne balkone, ki ponujajo odlične poglede na peščeno plažo in morje, nebo ter sonce. Hitra, brezžična povezava do interneta je dostopna ves čas. Sobe so klimatizirane, nudijo uro/budilko, ustekleničeno vodo, avtomat za kavo, postrežbo čaja, otroško posteljo, električne adapterje, daljinec za klimo, likalnik in likalno desko, luksuzno posteljnino, sef. Kopalnica: Kopalna halja, sušilec za lase.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: vodni športi, najem kajakov, jadranje, potapljanje, snorkljanje, smučanje na vodi, kegljanje, ribolov, jahanje, mini golf, squash, odbojka, golf, Spa, fitnes center, plaža, bazen z jacuzzijem, jacuzzi, Whirlpool, restavracije Solana on Seven Mile Beach, Red parrot, Balboa's lounge, Sol bar, Balboa's coffee lounge.