Karibski otoki

Karibski otoki

Barceló Solymar Arenas Blancas

Barceló Solymar Arenas Blancas Barceló Solymar Arenas Blancas

Hotel na eksotičnih peščenih plažah Varadera, glavne turistične točke na severovzhodu Kube. Polotok obdaja mirna voda, v kateri prebivajo ribe živahnih barv in rakovice, ne manjka pa tudi raznolikega morskega rastlinskega življenja. Med potapljanjem okoli koralnih grebenov boste lahko raziskovali lepote morskih globin.

Destinacija

Na lepi belo peščeni plaži v Varaderu, ki je najbolj priljubljeno turistično območje na severo-vzhodu Kube. Nahaja se v neposredni bližini trgovskih središč in nočnega življenja. Resort je 25 minut oddaljen od letališča Juan Gualberto Gómez International Airport v Varaderu, le 2 uri od glavnega mesta Havane, 12 km od pristanišča in približno 200 m od centra mesta.

Sobe

Vse sobe imajo balkon ali teraso, tuš s kadjo, pogled na morje, vrt ali bazen, mini bar, sušilec za lase, sef, telefon, satelitsko televizijo, likalnik in likalno desko, klimatsko napravo.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: hotel ponuja program all inclusive, bližino središča nočnega življenja, bele peščene plaže s kristalno čisto vodo, restavracije z dobro izbiro hrane, 24-urno sobno strežbo, lepotilni salon, otroški bazen in dva velika bazena, masažo, savno, sobo za igranje, varstvo otrok, otroški mini klub, jacuzzi, prilagojeno tudi osebam s posebnimi potrebami.

V hotelu je diskoteka,  več restavracij in barov za vse okuse. Nudijo tipično kubansko hrano, morsko hrano, italijansko restavracijo, jedi z žara, hitro hrano, in še kaj.Restavracije in bari:

Brezplačne športne aktivnosti: aerobika, košarka, odbojka na plaži, vaterpolo, tenis, košarka, biljard, bowling, tečaj plesa, vodna aerobika, surfanje, kajak, tenis, vodna košarka, šah.

Športne aktivnosti za doplačilo: izposoja koles, motorizirani vodni športi, streljanje s puško, izlet v jame Bellamar, narejene iz kristalne tvorbe, številni stalagmiti in stalaktiti, izlet s helikopterjem po dolini Yumuri, kjer se prepletata prelepa narava in arhitektura, izlet s kočijo po eksotičnem parku Josone z laguno, sadnimi drevesi, živalmi, izlet z vodnimi skuterji v osrčje tropskih gozdov, jadranje iz marine Chapelin do vasice Cayo Blanco, podmorski izlet do koralnih čeri

Program all inclusive: neomejena uporaba lokalne in izbrane uvožene pijače (ustekleničena voda, pivo, domače pijače, koktajli in kava), zajtrk in malica v odličnih restavracijah, večerja v bifeju ali eni izmed treh restavracij, ves dan malica in pijača v barih Solymar Lobby, Horizontes, Las Dunas, Los Delfines ali Las Redes, nočna zabava in pijača v Sala de Fiestas Solymar in Los Grumetes, dostop do vseh storitev in udobij, ki jih ponuja Barcelo Solymar, dostop do vseh aktivnosti v okviru hotela, začetni tečaj potapljanja, možnost nemotoriziranih vodnih športov.