Karibski otoki

Karibski otoki

Sol Palmeras

Sol Palmeras Sol Palmeras

Sol Palmeras je hotel, ki vam bo pričaral pravo kubansko vzdušje.

Destinacija

Sol Palmeras leži v mirni okolici Varadera, na približno 500m dolgi peščeni plaži.

Sobe

Sobe: udobno urejene, kopalnica s fenom, klimatska naprava, telefon, satelitska televizija (nemški programi), glasbeni kanal, hladilnik, sef, opremljen balkon ali terasa.

Sobe v bungalovih: opremljene v karibskem stilu, kopalnica s fenom, klimatska naprava, telefon, satelitska televizija (nemški programi), hladilnik, sef, ločeni dnevni prostor, terasa s pohištvom iz ratana.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotel ima 408 sob v glavni stavbi ter 200 bungalovov poleg hotela. Hotelska stavba v obliki črke U odprta na morje vsebuje v tropskem slogu oblikovano vežo z recepcijo, internetnim kotičkom, salonom, butiki, frizerjem in zdravniško sobo. Tu je tudi restavracija (bife oblika) s »Show-Cooking« programom (kuharji pripravljajo jedi pred vašimi očmi). Italijanske, kitajske, kubanske, fondue specialitete ter jedi z žara si lahko privoščite v 5 à-la-carte restavracijah (rezervacija vnaprej zaželjena).

Brezplačne športne aktivnosti: surfanje, jadranje, jadranje s katamaranom, čolni, kajaki, 2 teniški igrišči (proti plačilu osvetljeni), badminton, košarka, odbojka na mivki, kolesarjenje, minigolf, namizni tenis, lokostrelstvo, balinanje, aerobika.

Športne aktivnosti za doplačilo: potapljanje (lokalni ponudnik), golf (v bližini), masaža, biljard. Redno različne animacije, zabavni program in različni spektakli. Glasba v živo zvečer v Show-baru. Za otroke še miniclub (4–12 let, varstvo dopoldan in popoldan), minidisko.

All inclusive: zajtrk, kosilo, večerjo v bife obliki ali à la carte, prigrizki v 3 barih, pijačo. Tu tudi Fun-Pub, bar na plaži (s prigrizki) ter še 5 barov. Zunaj vas pričakujeta 2 bazena z ločenim otroškim bazenčkom, teraso za sončenje in pool-barom. Ležalniki, kopalne brisače ter senčniki pri bazenu in na plaži so že vključeni v ceno.