Karibski otoki

Karibski otoki

Breezes Bella Costa

Breezes Bella Costa Breezes Bella Costa

Breezes Bella Costa je priljubljen večji all inclusive resort na enem najspektakularnejših delov čudovite plaže v Varaderu, v neposredni bližini turističnega dogajanja. Hotel ponuja številne aktivnosti s katerimi boste lahko zapolnili svoj prosti čas, otroški klub (4-13 let), v bližini pa je še igrišče za golf z 18 luknjami.

Destinacija

Varadero, ob peščeni plaži, v bližini trgovin, lokalov in barov.

Sobe

Kabelska TV, telefon, kopalnica, sušilec za lase, sef v sobi, mini hladilnik, dnevna menjava brisač, klima, aparat za pripravo kave, likalnik in likalna deska, DVD player

Standard soba brez balkona (70 enot). Steklenica vode v mini hladilniku na dan prihoda.
Standard soba z balkonom ali teraso s pogledom na morje ali park (225 enot). Steklenica vode v mini hladilniku na dan prihoda.

Suite z eno spalnico s pogledom na morje ali park (69 enot). Poln mini hladilnik na dan prihoda ter po želji dnevno ponovna napolnitev z brezalkoholnimi pijačami, sadnimi sokovi, pivom in ustekleničeno vodo.

Družinski suite (14 enot). V dveh nadstropjih, spodaj večji dnevni prostor, kopalnica, terasa; zgoraj dve spalnici, vsaka s svojo kopalnico. Za največ 5 odraslih in 3 otroke. Poln mini hladilnik na dan prihoda ter po želji dnevno ponovna napolnitev z brezalkoholnimi pijačami, sadnimi sokovi, pivom in ustekleničeno vodo. 

Tropski suite z eno spalnico (4 enote). Ločen večji prostor, kopalnica, spalnica. Pogled na morje. Poln mini hladilnik na dan prihoda ter po želji dnevno ponovna napolnitev z brezalkoholnimi pijačami, sadnimi sokovi, pivom in ustekleničeno vodo.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: velika sprejemnica z recepcijo in prostornim lobby barom (obratuje 24 ur), internetnim kotičkom, več barov, nakupovalno središče, frizer, masažni salon, restavracija (samopostrežna) s čudovitim razgledom, 3 a-la-carte restavracije (jedi z žara, italijanska in japonska kuhinja).

Športne aktivnosti vključene v ceno: surfanje, jadranje, jadranje s katamaranom, čolni, kajaki, 2 teniški igrišči (osvetljeni), badminton, košarka, namizni tenis, odbojka na mivki, biljard, aerobika, fitnes.

Športne aktivnosti za doplačilo: potapljaški izleti, golf (lokalni ponudnik). Animacije in občasno zabavni program. Za otroke miniclub (4–12 let).

All inclusive: vsi obroki v samopostrežni obliki, zvečer tudi v izbranih restavracijah (z rezervacijo vnaprej), popoldan sendviči, slaščice, kava. Pijača: lokalna in uvožena alkoholna in brezalkoholna pijača. Zunaj, tik ob plaži, je bazenski kompleks s teraso za sončenje in barom na plaži. Ločen bazen za otroke. Ležalniki in kopalne brisače so pri bazenu in na plaži že vključeni v ceno.