Karibski otoki

Karibski otoki

Tom Beach Hotel

Tom Beach Hotel Tom Beach Hotel

Intimen hotel z 12 sobami, ki jih obdaja bujen tropski vrt, vam nudi vse za idiličen oddih. Hotelsko osebje bo poskrbelo, da boste uživali v udobju, ki bo prilagojeno vašim željam, in tako izkusili otoški "art de vivre".

Destinacija

Na lepi peščeni plaži St. Jean. Odlična lokacija, v bližini otoškega dogajanja, luksuznih trgovin in izvrstnih restavracij.

Sobe

Superior soba: v pritličju ali v 1. nadstropju, zasebna terasa v mirnem vzdušju v objemu tropskega vrta. Veliko ležišče, klima, plazma TV, iPod postaja, CD/DVD predvajalnik, ventilator, mini bar,elektronski sef, mini bar, sušilec za lase, kopalne brisače. Neomejen wi-fi v sobi in v hotelski restavraciji.

Deluxe soba: opremljena v elegantnem stilu, zasebna terasa s stoli in pogledom na turkizno morje zaliva St. Jean - uživajte v svežem koktejlu in se sproščajte cel dan. Veliko ležišče, klima, plazma TV, iPod postaja, CD/DVD predvajalnik, ventilator, mini bar, elektronski sef, mini bar, sušilec za lase, kopalne brisače. Neomejen wi-fi v sobi in v hotelski restavraciji.


Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: 10 superior sob, 2 deluxe sobi, restavracija, povratni transfer z letališča oz. pristanišča, kontinentalni zajtrk v sobi ali na plaži, 2 ležalnika in 1 senčnik na plaži, neomejen wi-fi, concierge storitev prilagojena potrebam gostov, dvakrat dnevno pospravljanje sob.

Restavracija La Plage: zajtrk, kosilo in večerja. Vsak dan sveža ponudba za izvrstno kulinarično doživetje. Zarijte stopala v pesek, si privoščite osvežilno pijačo in se naužijte pozitivne energije in kulture otoka. Restavracija združuje francosko in latinoameriško kulinariko. Na meniju boste med drugim našli karibsko morsko hrano in še kaj. Restavracija je tudi kraj druženja in zabave - v njej se odvijajo dogodki kot so modne revije, živa glasba in DJ concerti, zabavni program z ognjem, umetniški ples ob drogu, tedenske pokušine vin, nedeljske žar zabave ipd.