Karibski otoki

Karibski otoki

Belmond La Samanna

Belmond La Samanna Belmond La Samanna

Hotel je bil po izboru lokalne revije uvrščen med najboljših 10 hotelov na Karibih. Belmond La Samanna so nebesa razkošja, elegance in odlične kuhinje. Doživite to tudi sami!

Destinacija

Zahod otoka, ob peščeni plaži zaliva Baie Longue.

Sobe

Sobe s pogledom na morje: prisrčne in okusno opremljene, imajo terase ali očarljive balkone na katerih vam zastane dih ob pogledu na Karibsko morje. Imajo king ali dve ločeni postelji, zasebno kopalnico in veliko prostora. Vse so opremljene s pisalno mizo in udobnimi stoli. Sobe so primerne za mlade pare oz. 2 odrasli osebi.

Delux suite: prenovljeni suiti s čudovitim pogledom na morje imajo velike kopalnice z dvojno ločeno prho, tušem, ločeno kopalno kadjo in marmornatimi tlemi. Prav tako imajo king-size ali 2 ločeni postelji, ločeno dnevno sobo, kuhinjo in dvorišče. So prostorni in imajo zasebno teraso, nekatere tudi zasebni bazen.

Delux suite s teraso in pogledom na morje: prostorni, imajo zasebno teraso, nekateri tudi zasebni bazen.

Premum suite: le nekaj korakov od plaže. Imajo veliko kopalnico v sodobnem stilu s svetlimi tropskimi poudarki na ploščicah, ločenim tušem in kopalno kadjo ter bogato opremo iz mahagonijevega lesa z garderobo. Suiti imajo ločeno dnevno sobo in velik kuhinjski prostor, teraso ali balkon. Primerni so predvsem za družine z enim otrokom. Ponujajo sveže sadje za dobrodošlico, v sobi je CD-predvajalnik z izborom glasbe, zaseben fax (dodano na željo gosta).

Suite z dvema spalnicama: imajo prostorno dnevno sobo s pogledom na karibsko morje, majhno kuhinjo, elegantno prostorno spalnico v tropskem ali francoskem stilu, popolno opremo kot je npr. TV, VCR in CD-predvajalnik. Suite ima tudi lepo kopalnico z veliko kopalno kadjo, mahagonijevo opremo ter balkon ali teraso namenjeno sproščanju.

Posebni suite: eden od petih posebnih suitov imenovan Baie Rouge ima krasen pogled na bazen in karibsko morje. Nahaja se v drugem nadstropju glavne stavbe in ima zaseben zunanji vhod. Spalnica je opremljena s king-size posteljo, ima tudi TV. Je resnično eden izmed najboljših suitov na Karibih.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Vodni športi, najem kajaka, jadranje, smučanje na vodi, vožnja z banano, izleti z čolnom La Samanna, potapljanje, fitnes center, čudovit notranji/zunanji spa, pilates studio, 3 teniška igrišča, velik bazen, bazen s svežo vodo, plaža, restavracije World-class, The Grill, restavracija z domačimi jedmi.