Karibski otoki

Karibski otoki

Turtle Beach by Rex Resort

Turtle Beach by Rex Resort Turtle Beach by Rex Resort

Turtle Beach je pravi kraj za oddih na Karibih. Skrit ob obali Tobaga, je kraj primeren tudi za otroke. Na hotelski plaži velike želve ležejo jajca in lahko se zgodi, da boste ob jutranjem sprehodu srečali pravkar izvaljene želvje mladičke. Turtle Beach Hotel je bil narejen z namenom, da vam zagotovi, da boste uživali najlepše počitnice na karibski plaži. Vse hotelske sobe so obrnjene na morsko stran, prav tako bazen v katerem sta tudi bar in whirlpool. Zvečer je bar ob bazenu popoln prostor za uživanje v karibskih koktejlih in opazovanje sončnega zahoda. Hotelska restavracija ponuja vabljivo vrsto kreolskih specialitet in mednarodnih odličnih jedi s samopostrežno izbiro.

Destinacija

Zahodna obala Tobaga, ob zalivu Great Courland Bay, neposredno ob plaži.

Sobe

Vse sobe imajo klimo, kopalnico, balkon ali teraso, TV, sušilec za lase, mini hladilnik in kavomat. Wi-fi internet (na voljo v večini sob!). Kategorije sob so odvisne od lokacije in razgleda.

Standard: primerna za maksimalno 3 odrasle osebe ali 2 odrasla+2 otroka (za dodatne osebe na voljo napihljivo ležišče). Lep pogled na morje.

Superior: primerna za maksimalno 3 odrasle osebe ali 2 odrasla+2 otroka( za dodatne osebe na voljo napihljivo ležišče). Iz sobe se lahko razgledamo na morje.

Družinski suite: primeren za maksimalno 3 odrasle osebe in 2 odrasla+2 otroka. Lep pogled na morje.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: vodni športi, jadranje, smučanje na vodi, potapljanje, snorkljanje (za doplačilo), tenis (osvetlitev ponoči ob doplačilu), najem koles, golf, plaža, bazen, Whirlpool, jacuzzi.

All inclusive: zajtrk, kosilo, večerja, popoldanski čaj, izbrani koktejli, lokalno pivo, osvežilne pijače, hišna vina, surfanje, ribolov ob sončnem zahodu.