Karibski otoki

Karibski otoki

Le Grand Courlan Spa Resort

Le Grand Courlan Spa Resort Le Grand Courlan Spa Resort

Hotel, ki daje poudarek na luksuz, eleganco in udobje, vam bo na odlični lokaciji v neposredni bližini plaže s turkiznim morjem pričaral prijeten oddih. Hotelska kuhinja združuje lokalno in mednarodno hrano, del ponudbe pa je tudi spa center, kjer se bo prijazno osebje potrudilo, da boste poskrbeli na svoje vsakdanje skrbi. Posebej primerna izbira za pare in mladoporočence.

Destinacija

Zahod otoka v predelu Black Rock, par minutk od zaliva Stonehaven Bay in v bližini plaže Turtle Beach. Hotel od plaže zaliva loči ozka lokalna cesta. Ok. 15 minut do glavnega mesta, par minut do igrišča za golf z 18 luknjami. Letališče je oddaljeno ok. 10 km.

Sobe

Deluxe soba s pogledom na park ali morje - opremljena v tropskem stilu, francoska postelja, balkon ali terasa, kopalnica (kad in TWC), klima, ventilator, telefon, sat-TV, manjši hladilnik, sušilec za lase, kopalni plašč, avtomat za kavo ali čaj.

Deluxe jacuzzi soba - opremljena v tropskem stilu, francoska postelja, balkon ali terasa (pogled na bazen), kopalnica (kad in TWC), zunanji jacuzzi, klima, ventilator, telefon, sat-TV, manjši hladilnik, sušilec za lase, kopalni plašč, avtomat za kavo ali čaj.

Suite z eno spalnico - opremljen v tropskem stilu, dnevni prostor, spalnica s francosko posteljo, balkon ali terasa (pogled na morje), 2 kopalnici (kad in TWC), klima, ventilator, telefon, sat-TV, manjši hladilnik, sušilec za lase, kopalni plašč, avtomat za kavo ali čaj.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: 2 restavraciji, bazen z ležalniki, bar ob bazenu, butiki, wellness (gl. "all inclusive"), večerni zabavni program;

Pravila oblačenja: primerna oblačila nosite v restavracijah (jeans, kopalke, kratke hlače in kratke majice pri večerji ne pridejo v poštev).

Športne aktivnosti: telovadnica, kajaking, snorkljanje, poskusno potapljanje v bazenu, vodna aerobika, tenis, squash (v sosednjem Grafton Beach Resortu), namizni tenis, potapljanje in spa (gl. spodaj).

All inclusive: sadje v sobi za dobrodošlico, zajtrk, kosilo, večerja, alkoholne in brezalkoholne pijače, fitnes center, ležalniki na plaži, nemotorizirani športi, obisk v spa centru 1 x na dan, dnevne aktivnosti in večerne predstave.