Karibski otoki

Karibski otoki

Young Island

Young Island Young Island

Ko enkrat prispete na St Vincent, vas od Young Islanda, enega najekskluzivnejših med odročnimi luksuznimi kotički Karibov, loči le kratka vožnja s katamaranom po kristalno čistem morju. Ker je na otoku zgolj en resort, je vse namenjeno vam, gostom – 29 hišic v stilu počitniških koč, belopeščena plaža, tropsko rastje in predvsem mir in spokojnost. Uživajte!

Destinacija

Young Island, streljaj od južne obale St Vincenta. Od letališča na St Vincentu je 10 minut vožnje do pristanišča, od koder vas na Young Island prepelje katamaran.

Sobe

Superior hiška: king-size postelja ali dve twin ležišči, v bližini plaže. Večinoma prostostoječe, nekatere pa tudi z možnostjo povezave dveh hišk (za družine). Pogled na morje, zunanji tuš, zasebna terasa, manjši hladilnik, sušilec za lase, digitalni sef, ventilator.

Deluxe hiška: king-size postelja, bodisi z dnevnim kotičkom v sklopu spalnice, bodisi s prostornejšo teraso kot Superior hiška. Pogled na morje, zunanji tuš, zasebna terasa, manjši hladilnik, sušilec za lase, digitalni sef, ventilator, kavomat, električni grelec vode za čaj.

Luxury hiška: king-size postelja, ločeni dnevni prostor, zasebni bazen, dve koči sta ob plaži, tri pa na brežini z lepim razgledom. Pogled na morje, zunanji tuš, zasebna terasa, manjši hladilnik, sušilec za lase, digitalni sef, ventilator, kavomat, električni grelec vode za čaj.

Duvernette suite: klimatizirana hiška na brežini s čudovitim pogledom na morje in na sosednja otoka St Vincent in Bequia. Koča ima 2 spalnici, ločeni dnevni prostor in jedilniški prostor, zasebno teraso z vrtnim pohištvom in bazenom, senčnikom in visečo mrežo. Pogled na morje, zunanji tuš, zasebna terasa, manjši hladilnik, sušilec za lase, digitalni sef, ventilator, kavomat, električni grelec vode za čaj.


Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Sladkovodni bazen, spa, 2 bara, zajtrk/kosilo/večerja v t.i. kioskih (slamnati nadstreški), izleti na St Vincent (nakupovanje, izleti v naravo, ogled znamenitosti ipd.), tenis, vodni športi (snorkljanje, pedalini, windsurfing), potapljanje, izleti s jahto, najem vozila na St Vincentu, otroška posteljica (otroci do 2 let), najem varuške (otroci do 6 let), wi-fi internet pri baru, uporaba interneta na računalniku za goste pri recepciji, sobotni žar večeri s t.i. "steel" bendom.

Hotel ponuja različne pakete (za zaljubljene, za mladoporočence, za družine, dvotedenski paket, ipd.).