Karibski otoki

Karibski otoki

Canouan - Tamarind Beach Hotel

Canouan - Tamarind Beach Hotel Canouan - Tamarind Beach Hotel

Živahen hotel za izvrsten karibski oddih na otoku Canouan. Otok, ki obsega le nekaj kvadratnih kilometrov, vas vabi, da v mirnem okolju doživite oddih v polnem pomenu besede. Nekoč ribiški otoček se še dandanes pohvali s skupnostjo čolnarjev in ribičev in na otoku se še vedno ročno izdeluje značilne lesene čolne. Smeh je ključna sestavina te skupnosti, kar se vam bo še posebej usedlo v srce. Izkoristite čas bodisi za oddih in brezdelje, bodisi uživajte v številnih športnih udejstvovanjih, ki jih otok ponuja.

Destinacija

Otok Canouan, v zalivu na zahodni strani otoka, ob čudoviti peščeni plaži. Hotel je obdan s tropskim rastjem in nudi čudovit razgled na morje. Dostop na otok je z letalom s St Vincenta ali z Barbadosa ali s čolnom z okoliških otokov.

Sobe

Soba na plaži: kopalnica, TWC, klima, telefon, sef v sobi, ventilator, mini bar, sušilec za lase, TV. Sobe v zgornjem nadstropju imajo lep pogled na morje, sobe v pritličju pa teraso z neposrednim dostopom na plažo.

Suite na plaži: kopalnica, TWC, ločen manjši dnevni prostor, velika walk-in omara, klima, telefon, sef v sobi, ventilator, mini bar, sušilec za lase, kava in čaj, TV, terasa ob laži in pogled na morje.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Peščena plaža, tropski vrt, restavracija Palapa (zajtrk, kosilo, večerja), restavracija in bar Pirate Cove (večerja, prigrizki, sendviči ipd.), bar na plaži, masažna soba, zasebni hotelski privez, možnost izletov na sosednje otoke, brezplačni nemotorizirani vodni športi (windsurfing, kajaking, pedalini, vodna kolesa in izposoja opreme za snorkljanje), brezžični internet, menjalnica, manjši butik, v bližini je tudi center za potapljanje.