Karibski otoki

Karibski otoki

La Toubana Hotel & Spa

La Toubana Hotel & Spa La Toubana Hotel & Spa

Na vstopu v slikovito naselje Sainte-Anne, kjer je nekaj lepših plaž na otoku, vas pričakuje čudovit hotel panoramskih razgledov na morje in sosednje otoke Marie-Galante, Les Saintes in Désirade. Prepustite se prijetnemu vetriču in začutite mir in nežnost francoskih Karibov.

Destinacija

Južni del Grande-Terre, 1 km od naselja Sainte-Anne, 20 km od letališča in 16 km od glavnega mesta Pointe-à-Pitre. Ob vznožju hotela je manjša, mirna in idilična plaža.

Sobe

Hotelski kompleks ima 32 bungalovov, vpetih v tropski vrt z bugenvilijami in hibiskusom, in 12 luksuznih suitov s pogledom na morje - odlično za res doživet dopust!

Bungalov: klima, telefon, TV, sef, kopalnica (kad/TWC), sušilec za lase, brezplačen wi-fi, kuhinjska niša, zasebna terasa s stoli in mizo. Izberete lahko bungalov s pogledom na park ali morje.

Suite Classic: 108 m2, klima, telefon, TV, sef, king-size postelja, garderoba. V pritličju je dnevni prostor z zofo, kuhinja, bar (mikrovalovka, Nespresso kavomat, pralni stroj), ena spalnica, kopalnica, terasa z vrtnim pohištvom. V 1. nadstropju je druga spalnica, kopalnica in balkon. 

Suite Patio: 126 m2, klima, telefon, TV, sef, king-size postelja, garderoba. V pritličju je dnevni prostor z zofo, kuhinja, bar (mikrovalovka, Nespresso kavomat, pralni stroj), ena spalnica, kopalnica, terasa z vrtnim pohištvom. V 1. nadstropju je druga spalnica, kopalnica in balkon.

Suite Master: prostoren suite (153 m2), klima, telefon, TV, brezplačen wi-fi, sef, king-size postelja, garderoba. V pritličju je dnevni prostor z zofo, kuhinja, bar (mikrovalovka, Nespresso kavomat, pralni stroj), ena spalnica, kopalnica, terasa z vrtnim pohištvom, manjši zasebni bazen. V 1. nadstropju je druga spalnica, kopalnica in balkon.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Hotelska ponudba: 2 restavraciji, bar, spa, bazen, zasebna plaža, fitnes, 2 prostora za sestanke (skupine do 80 oseb), na recepciji možnost rezervacije vodnih športov in golfa (igrišče z 18 luknjami) v bližini hotela.