Karibski otoki

Karibski otoki

Coral Seas Beach

Coral Seas Beach Coral Seas Beach

Dobrodošli v Coral Seas Beach hotelu, kjer je dobro počutje gostov na prvem mestu. Uživajte v nakupih v lokalnih prodajalnah ter v razburljivem nočnem življenju Negrila. Hotel se ponaša z dobro kuhinjo, ki lokalne jedi združuje z italijansko in ameriško kulinariko. Prepustite se zanimivim okusom in se s koktejlom v roki naužijte znamenitega sončnega zahoda Negrila.

Destinacija

Negril (Z del Jamajke), ob znameniti dolgi belopeščeni plaži.

Sobe

Superior soba: dve dvoposteljni ležišči, klima, kabelska TV, telefon, zasebni balkon z mizo in stoli, pogled na park.

Studio: dve dvoposteljni ležišči, kuhinjska niša (štedilnik, hladilnik, mikrovalovka, kavomat, mešalnik), klima, kabelska TV, telefon, zasebni balkon z mizo in stoli, pogled na park.

Suite: ločena spalnica s king-size posteljo, dnevni prostor z dvoposteljnim ležiščem in dvema stoloma, kuhinjska niša (hladilnik, mikrovalovka, kavomat), zasebna veranda. Za do 4 osebe, primerno za družine ali skupino prijateljev. Štedilnik dodajo v sobo na željo gosta, nekateri suiti imajo v dnevnem prostoru tudi kavč.
Dva suita imata pogled na morje in plažo.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

32 sob, belopeščena plaža, odbojka, namizni tenis, vodni športi na plaži (doplačilo), restavracija s pogledom na morje, bar na plaži, brisače za plažo, wi-fi, slamnati nadstreški/senčniki na plaži, možnost organizacije poroke (poročni paketi), možnost organizacije izletov po Jamajki.