Karibski otoki

Karibski otoki

Amaryllis Beach Resort (ZAPRTO - V PRENOVI)

Amaryllis Beach Resort (ZAPRTO - V PRENOVI) Amaryllis Beach Resort (ZAPRTO - V PRENOVI)

Podnevi se lahko sprostite v tropskih vrtovih, v bazenu ali v kristalno čistem morju, lahko se sprehodite do plaže, igrate odbojko na plaži ali pa se odpravite na katerega izmet izletov po otoku. Zvečer se pridružite večerji ob sončnem zahodu, zaplešite pod zvezdami v čisti noči in uživajte v zabavi po karibsko.

OPOMBA: hotel je zaradi prenove do nadaljnega zaprt.

Destinacija

Barbados, jugozahodna obala, neposredno ob plaži.

Sobe

Hotelske sobe: za 2 osebi, računalniški priključek, satelitska TV, klimatska naprava, zasebna kopalnica s kadjo ali tušem, majhen hladilnik, avtomat za kavo, sušilec za lase, sobni sef, veliko dvorišče ali balkon, pogled na vrt ali ocean, likalnik, telefon.

Studio: za 2 osebi, dve postelji, telefon, računalniški priključek, satelitska TV, klimatska naprava, zasebna kopalnica s kadjo ali tušem, kuhinja (štedilnik, mikrovalovna pečica, hladilnik, avtomat za kavo, toaster, kuhinjska posoda in pribor), sušilec za lase, radio/ura, likalna deska, sobni sef, veliko dvorišče ali balkon ter pogled na vrt ali ocean.

Deluxe studio: za 2-3 osebe, dve postelji, telefon, priključek za računalnik, satelitska TV, klimatska naprava, zasebno kopalnico s kadjo ali tušem, sušilec za lase, sobni sef, veliko dvorišče ali balkon, kuhinja (električni mešalnik, hladilnik, avtomat za kavo, toaster, kuhinjska posoda in pribor), ter likalnik.

Suite za mladoporočence: za 2 osebi, nudi čudovit pogled na ocean, king-size postelja, ljubezenski stol, posebno izbrana oprema za romantični vzdušje.

Suite z eno spalnico: za 3 odrasle ali 2 odrasla osebi in 2 otroka. King-size postelja v spalnici, naslonjač v dnevni sobi, klimatska naprava, telefon, računalniški priključek, satelitska TV v obeh dnevnih sobah (ena izmed teh ima tudi DVD-player), zasebna kopalnica s kadjo ali tušem, kuhinja (štedilnik, velik hladilnik, mikrovalovna pečica, avtomat za kavo, toaster, kuhinjska posoda in pribor), sušilec za lase, likalna deska, radio/ura, sobni sef, veliko dvorišče ali balkon, lep pogled na vrt ali ocean.

Suite z dvema spalnicama: za 5 odraslih oseb ali 4 odrasle in 2 otroka. Enaka oprema kot suite z eno spalnico, vendar z dodatno spalnico s satelitsko TV in dodatnim dvoriščem ali balkonom.

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Ponudba: vodni športi, najem kajakov, pedalini, snorkljanje, fitnes center, igralnica, namizni tenis na plaži in odbojka, tenis, jogging, plaža, bazen, otroški bazen, jacuzzi, več restavracij.

All inclusive: zajtrk, kosilo, večerja v hotelski restavraciji, nemotorizirani športi, telovadnica in druge oblike rekreacije, hišna alkoholna pijača, hišno vino postreženo v kozarcu.