Karibski otoki

Karibski otoki

Tropikist Beach Hotel Tobago

Tropikist Beach Hotel Tobago Tropikist Beach Hotel Tobago

V hotelu, ki daje poudarek na domačnosti in družinskem vzdušju, prijazno osebje z veseljem ustreže željam gostov. Preživite lep dopust sami, v dvoje ali z družino, privoščite si osvežilen koktejl, si odpočijte v hotelskem jacuzziju s pogledom na morje ali se na terasi naužijte nepozabnega sončnega zahoda.

Destinacija

Jugozahodni Tobago, ob obali (urejene plaže pri hotelu ni). V bližini dogajanja v kraju Crown Point, kjer sta dve banki, bankomat, restavracije, bari, mini trgovine in dve najpriljubljenejši plaži na otoku: Store Bay (5 minut hoda) in Pigeon Point (5 minut z avtom). Hotel je tudi blizu letališča (5 minut hoda).

Sobe

Standard: terasa ali balkon, pogled na park oz. bazen, klima, kabelska TV, mini hladilnik, eno ali dve dvoposteljni ležišči, telefon.

Superior: pogled na bazen ali morje, klima, kabelska TV, mini hladilnik, dve dvoposteljni ležišči, telefon, kopalnica (kad/TWC).

Deluxe: pogled na morje, klima, kabelska TV, mini hladilnik, king-size postelja, kopalnica (kad/TWC)

Cenik

Za cenik bivanja v hotelu v vašem želenem terminu nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Lepo urejen vrt, 54 sob, 2 bazena (za odrasle in za otroke), jacuzzi, restavracija (zajtrk), Sunset Grill & Bar (kosilo in večerja), sef na recepciji, možnost izposoje avtomobila ali kolesa, možnost varovanja otrok, konferenčni prostor, zdravnik na klic, sobna strežba, menjalnica, možnost organizacije izletov, živa glasba (odvisno od sezone in zasedenosti hotela), animacija za otroke (v času velike noči in poleti).