Potovanja

Potovanja

LAGO DI GARDA LAGO D̓ ̓ISEO

BRESCIA in PADOVA

LAGO DI GARDA LAGO D̓ ̓ISEO LAGO DI GARDA LAGO D̓ ̓ISEO

koda:566018

ČAS POTOVANJA: dva dni

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 35                

ČAS ZA PRIJAVO: en mesec pred pričetkom potovanj1.dan. Jutranji odhod Iz Ljubljane ob 5.30. Peljali se bomo po italijanskih deželah Furlanija-Julijska krajina, Benečija in Lombardija, mimo Padove in Vicenze. Ustavili se bomo ob jezeru Lago di Garda  v  Peschierri, mestu, ki je polno srednjeveških spomenikov. Sprehodili se bomo pod trdnjavo in ob  jezerskih kanalih. Čas bomo lahko namenili tudi kosilu ali le dobri  kavi. Zgodaj popoldne bomo pot nadaljevali do Lago d'Iseo in istoimenskega turističnega mesta. Namestili se bomo v hotelu in po kratkem počitku nadaljevali z ogledi..               

Sprehod skozi mesto ob zgodovinskih zanimivostih. Po želji in za doplačilo se lahko odločite za vožnja po jezeru do otočka Monte Isola ki vas bo prav gotovo navdušil. Dan bomo zaključili z večerjo ob jezeru. Nočitev.                   

2. dan Po zajtrku se bomo odpravili proti renesančnemu mestu  Brescia. Ogledali si bomo Teatro Grande, nadaljevali do Duomo Vecchio (Rotonda) in Duomo Nuovo. Še  pogled na renesančno palačo Palazzo Loggia, nato pa mimo Rimskega gledališča in krajši  vzpon po stopnicah na grad, od koder bo lep  razgled na mesto s kupolami, stolpi in zvoniki. Vzeli si bomo še čas za opoldanski obrok in se nato vračali proti Padovi, ker se bomo ustavili za ogled.  Padova, je eno najstarejših mest v Italiji. Najprej se bomo ustavili ob Kapeli Scrovegni (ljubitelji umetnin bodo imeli na razpolago ogled s predhodno rezervacijo), nadaljevali do Bazilike Sv. Antona in  oglede zaključili na enem najlepših trgov, Pratto della Valle. Tu se vrnemo v avtobus. Vračali se bomo proti Sloveniji in z vmesnim postankom v Ljubljano vrnili okoli 21 ure.

DestinacijaCenik

CENA:EUR 135,00 pri udeležbi 45 oseb ( EUR 142,00 /40 oseb , EUR 149,00 /35)     

  

V ceno smo vključili:

  • Prevoz s turističnim avtobusom in cestne pristojbine
  • Nastanitev v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah,  večerja, prenočevanje in zajtrk
  • Vsi ogledi po programu brez vstopnin
  • Osnovno nezgodno zavarovanje
  • Vodenje, organizacija potovanja in DDV

Doplačilo:

  • Enoposteljna soba € 29,00
  • vožnja z ladjo (odvisno od kraja vkrcanja in velikosti ladje)  cca 8 EUR,
  •  Capella Scrovegni 13 EUR

Obvezno doplačilo:  prijavnina  € 12,- na osebo.Dodatne informacije

Pridržujemo si pravico do spremembe cene, če se spremenijo cene storitev, ter do odpovedi potovanja v primeru premajhnega števila prijav.  V primeru višje sile vam priporočamo zavarovanje rizika odpovedi, ki za to potovanje znaša € 11,-

Vsi naši potniki so v času potovanja nezgodno zavarovani za primer nezgode, ki je niso povzročili sami. Splošni pogoji in navodila so sestavni del potovanja in so na voljo v agenciji ali na naši spletni strani www.travel-veronika.com.

Kamnik,  januar 2018